Voor echt geld spelen

Dark Vortex

Yggdrasil vind je terug bij veel online casino’s. Deze bekende spel provider heeft onder andere de Dark Vortex gokkast op de markt gebracht. Deze gokkast is van hoge kwaliteit en speel je met een uitbetalingspercentage van 96,5%. Als je de Dark Vortex gokkast gaat spelen zal je een mooi thema tegenkomen met veel spanning. Het spel heeft namelijk alles te maken met griezels in een grot. Op de achtergrond van de Dark Vortex gokkast zie je een grote grot met griezels en veel stenen. Op de stenen liggen gouden munten gestapeld en je ziet ook veel kaarsen branden. Wanneer je een gokje gaat wagen op de Dark Vortex gokkast kun je op de 5 rollen mooie symbolen draaien. Je komt onder andere groene griezels tegen met veel ogen, rode griezels met grote klauwen, paarse griezels met een groot lijf, groene griezels van slijm en doodskoppen en nog veel meer. Als je dit spel gaat spelen moet je dus niet snel bang zijn en juist van veel spanning houden!

Eenvoudige spelregels

Om het tot een winst te kunnen schoppen met de Dark Vortex gokkast is het aan jou als speler om op de rollen van het spel een combinatie te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer soortgelijke symbolen laten zien. Je moet een combinatie maken op aaneengesloten rollen. Verder is het belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts of van rechts naar links wordt gedraaid. Een combinatie moet altijd volgens één van de 243 winmanieren gedraaid worden. Er zijn dus voldoende winkansen voor jou als speler.

Geniet van extra functies

Ga je de Dark Vortex gokkast spelen? Dan kun je ook extra functies tegenkomen. De extra functies zijn onder andere Wild symbolen, Scatter symbolen en free spins. Met de Wild symbolen kun je alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee completeren. Als je free spins ontvangen hebt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Er kunnen dan gratis winsten behaald worden en dat is voor jou als speler erg aantrekkelijk.

Andere gokkasten

Book of LordsBook of LordsNu spelen
Hot Scatter DeluxeHot Scatter DeluxeNu spelen
All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Gold Slam DeluxeGold Slam DeluxeNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
StarquestStarquestNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen