Voor echt geld spelen

Dr Fortuno

In het spelaanbod van het online casino kun je onder andere de Dr Fortuno gokkast tegenkomen. Dit spel neemt je mee naar een griezelig circus waar een goochelaar zijn trucjes laat zien. Het is geen normale goochelaar want hij houdt van enge dingen. Zo zal hij dames laten zien met twee hoogden, groene vrouwen met vinnen, drankjes gebruiken met speciale middelen en nog veel meer. Op de achtergrond zie je de grote tenten waar het evenement gehouden wordt. In het midden zie je een grote koets staan en daar worden de 5 rollen op weergegeven. Je kunt symbolen draaien die de Dr Fortuno gokkast goed aanvullen.

Eenvoudige spelregels

Alle knoppen die de Dr Fortuno gokkast gekregen heeft vind je terug aan de onderkant van het speelveld. Het zijn er niet veel dus je kunt op een eenvoudige manier een gokje wagen. Wanneer je de Dr Fortuno gokkast gaat spelen zal je een inzet kunnen plaatsen naar keuze. Dit kan met de min knop en de plus knop van de ‘COIN VALUE’ button. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Je kunt met de rode ronde knop een draai een de rollen geven.

Bij elke draai maak je kans op winst. Maar dan moet je wel goed weten hoe je precies een winst kunt behalen. Bij de Dr Fortuno gokkast kun je winsten behalen op 5 rollen in totaal. Je hebt een winst te pakken als je een complete combinatie draait van 3 identieke symbolen. Hierbij is het belangrijk dat een combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet van links naar rechts en op aaneengesloten rollen.

Geniet van extra functies

Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het bonus symbool. Als je het bonus symbool op de rollen laat verschijnen kun je features activeren. Je kunt bijvoorbeeld free spins winnen of vermenigvuldigers activeren. Er valt dus genoeg te beleven bij de Dr Fortuno gokkast!

Andere gokkasten

Book of QueenBook of QueenNu spelen
All Ways FruitsAll Ways FruitsNu spelen
Lucky Joker 100Lucky Joker 100Nu spelen
Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
ExtremeExtremeNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen