Voor echt geld spelen

Dr Fortuno

In het spelaanbod van het online casino kun je onder andere de Dr Fortuno gokkast tegenkomen. Dit spel neemt je mee naar een griezelig circus waar een goochelaar zijn trucjes laat zien. Het is geen normale goochelaar want hij houdt van enge dingen. Zo zal hij dames laten zien met twee hoogden, groene vrouwen met vinnen, drankjes gebruiken met speciale middelen en nog veel meer. Op de achtergrond zie je de grote tenten waar het evenement gehouden wordt. In het midden zie je een grote koets staan en daar worden de 5 rollen op weergegeven. Je kunt symbolen draaien die de Dr Fortuno gokkast goed aanvullen.

Eenvoudige spelregels

Alle knoppen die de Dr Fortuno gokkast gekregen heeft vind je terug aan de onderkant van het speelveld. Het zijn er niet veel dus je kunt op een eenvoudige manier een gokje wagen. Wanneer je de Dr Fortuno gokkast gaat spelen zal je een inzet kunnen plaatsen naar keuze. Dit kan met de min knop en de plus knop van de ‘COIN VALUE’ button. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Je kunt met de rode ronde knop een draai een de rollen geven.

Bij elke draai maak je kans op winst. Maar dan moet je wel goed weten hoe je precies een winst kunt behalen. Bij de Dr Fortuno gokkast kun je winsten behalen op 5 rollen in totaal. Je hebt een winst te pakken als je een complete combinatie draait van 3 identieke symbolen. Hierbij is het belangrijk dat een combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet van links naar rechts en op aaneengesloten rollen.

Geniet van extra functies

Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het bonus symbool. Als je het bonus symbool op de rollen laat verschijnen kun je features activeren. Je kunt bijvoorbeeld free spins winnen of vermenigvuldigers activeren. Er valt dus genoeg te beleven bij de Dr Fortuno gokkast!

Andere gokkasten

OktoberfestOktoberfestNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Book of Fruits 20Book of Fruits 20Nu spelen
Book of Fruits HalloweenBook of Fruits HalloweenNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen