Voor echt geld spelen

Dwarf Mine

Yggdrasil heeft al veel mooie spellen op de markt gebracht en de Dwarf Mine gokkast is er daar één van. Dit spel neemt je mee naar een grote mijn en daar moet je opzoek gaan naar zoveel mogelijk diamanten en edelstenen. Tijdens het spelen van de Dwarf Mine gokkast kun je genieten van een bijpassende achtergrond. Je kunt ook mooie symbolen op de rollen draaien die de Dwarf Mine gokkast goed aanvullen. Op de rollen kun je diamanten en edelstenen draaien in verschillende kleuren en vormen.

Eenvoudige spelregels

Om het voor jou als speler zo eenvoudig mogelijk te maken heeft Yggdrasil maar een minimaal aantal knoppen toegevoegd. Je kunt dus op een eenvoudige manier de Dwarf Mine gokkast bedienen. Als je het spel geladen hebt kun je direct daarna een inzet plaatsen. Dit kan door de ‘COIN VALUE’ knop te gebruiken. De inzet kan altijd verlaagd of verhoogd worden door jou als speler. Het is maar net wat je zelf wilt. Na het plaatsen van de inzet kun je met de grootste ronde knop de rollen laten draaien.

Jouw doel tijdens het spelen van de Dwarf Mine gokkast is uiteraard het behalen van zoveel mogelijk winsten. Er kunnen winsten behaald worden op een totaal van 5 rollen. Je kunt op elke rol 4 symbolen laten verschijnen. Dat maakt een totaal van 20 symbolen per draai. Als je een winst wilt behalen moet je combinaties vormen van minimaal 3 identieke symbolen. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd van links naar rechts. Bij de Dwarf Mine gokkast speel je met 1024 winmanieren.

Geniet van extra functies

Ga je een gokje wagen op de Dwarf Mine gokkast? Dan kun je onder andere interessante extra functies tegenkomen. Denk bijvoorbeeld aan de free spins die je kunt winnen. Je kunt 10 free spins winnen door op de rollen 3 bonus symbolen te draaien. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien. Je kunt in de prijzentabel terugvinden welke extra functies je nog meer kunt tegenkomen!

Andere gokkasten

Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Hot Scatter DeluxeHot Scatter DeluxeNu spelen
Dynamite 7Dynamite 7Nu spelen
Book of LordsBook of LordsNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
King of SpadesKing of SpadesNu spelen
Wonderland WildsWonderland WildsNu spelen
Black MagicBlack MagicNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen