Voor echt geld spelen

Football Glory

In het spelaanbod van het online casino kun je ook de Football Glory gokkast tegenkomen. Je kunt de Football Glory gokkast gaan spelen van spel provider Yggdrasil. De kwaliteit van het spel ligt hoog en daardoor wil je dit spel maar al te graag gaan spelen. Ben jij sportief en ben je gek van voetbal? Dan wil je de Football Glory gokkast zeker niet overslaan. Dit spel heeft namelijk een thema over voetbal gekregen en dat is terug te zien aan alle grafische elementen van het spel. Je kunt onder andere een voetbalveld te zien krijgen op de achtergrond. Er is ook een vol stadion te zien met allemaal enthousiaste mensen. Op de 5 rollen van de Football Glory gokkast kun je ook mooie symbolen draaien. Denk aan de voetballers zelf en alles wat hier bij komt kijken. 

Eenvoudige spelregels

Voor jou als speler is het uiteraard erg interessant om met de Football Glory gokkast een winst te behalen. Je kunt met dit spel een winst behalen door op de 5 rollen een combinatie te draaien. Een combinatie moet je zien te vormen met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Je moet elke combinatie op aaneengesloten rollen draaien en dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat een combinatie niet onderbroken wordt, omdat hij anders geen winst meer op kan leveren. Zorg er ook altijd voor dat een combinatie één van de 25 winlijnen volgt. Je speelt de Football Glory gokkast voor de winst met een RTP van 96,1% en met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,25 per draai geplaatst worden en maximaal €125 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Football Glory gokkast kun je ook genieten van extra functies. Je kunt onder andere een Wild symbool tegenkomen met een vervangende functie. Daarnaast kun je ook free spins winnen met de Scatter symbolen die aanwezig zijn. Dit spel van Yggdrasil heeft veel te bieden en wil je daarom echt niet missen!

Andere gokkasten

Allways WinAllways WinNu spelen
Lucky Joker 100Lucky Joker 100Nu spelen
Golden JokerGolden JokerNu spelen
Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
Runner 6 RunnerRunner 6 RunnerNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
Magic Wheel 4 PlayerMagic Wheel 4 PlayerNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen