Voor echt geld spelen

Hades Gigablox

Zoek je graag de spanning op bij het online casino? Dan is het voor jou als speler zeker de moeite waard om daar opzoek te gaan naar de Hades Gigablox gokkast. Spel provider Yggdrasil heeft dit spel ontwikkeld. Het spel is voorzien van een thema over griezels, enge monsters en beesten. Als je de Hades Gigablox gokkast gaat spelen krijg je op de achtergrond een grot te zien met schedels van beesten en monsters. Op de rollen kun je ook monsters draaien en andere griezelige wezens. Het wordt dan ook al snel spannend als je de Hades Gigablox gokkast gaat spelen. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 6 rollen.

Eenvoudige spelregels

Om te kunnen winnen met de Hades Gigablox gokkast moet je op de 6 rollen van het spel combinaties draaien. Combinaties moeten altijd minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt het spel met 50 winlijnen en de RTP ligt op 96%. Als je dit spel gaat spelen zal je ook in de prijzentabel terug kunnen vinden welke winsten je precies kunt behalen. Spelen voor de winst op de Hades Gigablox gokkast kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Ga je spelen op de Hades Gigablox gokkast? Dan kom je ook extra functies tegen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen kom je onder andere Wild symbolen tegen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen en free spins te vinden bij dit spel.

Andere gokkasten

Bells On FireBells On FireNu spelen
Lucky EgyptLucky EgyptNu spelen
Tiki Madness 100Tiki Madness 100Nu spelen
Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Mighty Joker ArcadeMighty Joker ArcadeNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
The Expendables New Mission MegawaysThe Expendables New Mission MegawaysNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
ChocolatesChocolatesNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen