Voor echt geld spelen

Hanzo's Dojo

Open je het spelaanbod van het online casino? Dan kun je onder andere de Hanzo’s Dojo gokkast tegenkomen. Deze gokkast is door Yggdrasil op de markt gebracht. Dit spel is erg interessant voor jou als speler en kan al snel mooie geldprijzen opleveren. Speel je de Hanzo’s Dojo gokkast? Dan wordt je meegenomen naar het oosten. Het spel heeft een oosters thema en dat is erg goed uitgewerkt. Op de achtergrond van de Hanzo’s Dojo gokkast zie je een mooi gebied. Je ziet gras, bomen, roze bloesembomen, lampionnetjes en in de verte bergen. Het spel heeft ook een mooi speelveld van 5 rollen. Op de rollen kun je symbolen draaien in verschillende kleuren. Je komt vooral veel goud tegen en dat past bij het oosterse thema. Dit spel is helemaal compleet en komt op grafisch gebied niets te kort!

Eenvoudige spelregels

Wil je een winst behalen als je de 5 rollen van de Hanzo’s Dojo gokkast laat draaien? Dan moet je op de rollen van het spel een combinatie draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en dat is heel belangrijk. Combinaties mogen namelijk niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Als dat wel gebeurd levert het namelijk geen winst meer op. Verder moet de combinatie altijd van links naar rechts gedraaid worden. Dit moet op één van de 25 winlijnen. Je speelt dit spel voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €125 per draai.

Geniet van extra functies

Er zijn ook een aantal extra functies te vinden bij de Hanzo’s Dojo gokkast en dat is voor jou als speler zeer interessant. Je kunt bij de Hanzo’s Dojo gokkast veel extra functies tegenkomen en daar hoort ook het Wild symbool tussen. Met het Wild symbool kun je alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Er zijn ook Scatter symbolen aanwezig en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien. Bij de Hanzo’s Dojo gokkast valt er dus genoeg te beleven!

Andere gokkasten

Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
All Ways JokerAll Ways JokerNu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
StarquestStarquestNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen