Voor echt geld spelen

Lucky Neko Gigablox

Spel provider Yggdrasil weet maar al te goed waar ze jou als speler mee kunnen vermaken en dat bewijzen ze maar weer met de Lucky Neko Gigablox gokkast. Deze gokkast speel je met een oosters thema en dit is terug te zien aan alle grafische elementen van het spel. Als je de Lucky Neko Gigablox gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een oude kamer en hier zie je allerlei oosterse spullen. Kastjes, beelden, vloerkleden, gouden potten en nog veel meer. Laat je de 5 rollen van de Lucky Neko Gigablox gokkast draaien? Dan kun je ook mooie symbolen draaien die goed in het thema passen. Dat maakt het spelen van de Lucky Neko Gigablox gokkast al snel interessant!

Eenvoudige spelregels

Als je gaat spelen op de Lucky Neko Gigablox gokkast wil je uiteraard zoveel mogelijk prijzen winnen. Je kunt met dit spel winsten behalen door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Combinaties moeten altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Je moet ervoor zorgen dat een combinatie één van de 40 winlijnen volgt. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Lucky Neko Gigablox gokkast voor de winst met een RTP van 96,4%.

Geniet van extra functies

Uiteraard kom je bij de Lucky Neko Gigablox gokkast ook extra functies tegen en deze wil je echt niet missen. Als je dit spel gaat spelen kun je onder andere Scatter symbolen draaien. Zij kunnen free spins opleveren en dan kun je de rollen van dit spel gratis laten draaien. Deze gokkast kun je ook met Wild symbolen spelen en zij hebben een vervangende functie. Je kunt hier de kans op winst dan ook duidelijk mee vergroten.

Andere gokkasten

Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Book of Fruits 20Book of Fruits 20Nu spelen
Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Runner 6 RunnerRunner 6 RunnerNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen