Voor echt geld spelen

Multifly

Als je bij het online casino gaat spelen zal je onder andere een gokje kunnen wagen op de Multifly gokkast. Wanneer je met de Multifly gokkast aan de slag gaat, zal je mee worden genomen naar een tropisch bos met veel mooie planten en dieren. Ondertussen kun je genieten van de kwaliteiten van Yggdrasil. Ga je de Multifly gokkast spelen? Dan zie je op de achtergrond het mooie bos. Je ziet planten, bomen, gekleurde bloemen en nog veel meer. Laat je de 5 rollen van de Multifly gokkast draaien? Dan kun je symbolen tegenkomen als papegaaien, kikkers, leguanen en toekans. Je kunt hier mooie winsten mee behalen!

Eenvoudige spelregels

Hoe je de Multifly gokkast voor de winst kunt gaan spelen? Dan kan door op de 5 rollen van het spel een combinatie te draaien. Combinaties moeten minimaal 3 identieke symbolen laten zien op aaneengesloten rollen. Zorg er altijd voor dat de combinatie van links naar rechts de rollen volgt. Je speelt de Multifly gokkast met 243 winmanieren, dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen. Daarnaast ligt de RTP van de Multifly gokkast op 96,3%. Je speelt ook altijd met een inzet naar keuze. Dit kan minimaal €0,10 per draai zijn en maximaal €75 per draai.

Geniet van extra functies

Je komt ook extra functies tegen bij de Multifly gokkast. Er kan onder andere een Wild symbool gedraaid worden met een vervangende functie. Hij kan de plek innemen van elk ander symboolsoort. Je kunt het Wild symbool goed gebruiken als je een onderbroken combinatie op de rollen laat verschijnen. Hij kan dan het verkeerde symboolsoort vervangen, waardoor de onderbroken combinatie gecompleteerd wordt. Je kunt dan alsnog een winst uit laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen aanwezig en daar kun je free spins mee winnen. Je kunt dan gratis winsten behalen en dat is zeer interessant.

Andere gokkasten

Beauty WarriorBeauty WarriorNu spelen
Party NightParty NightNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
All Ways JokerAll Ways JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Book of Adventure: Super Stake EditionBook of Adventure: Super Stake EditionNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
The BookThe BookNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen