Voor echt geld spelen

Niagara Falls

Ga je bij het online casino een gokje wagen? Dan kun je onder andere de Niagara Falls gokkast spelen. Dit spel wordt gespeeld met een totaal van 5 rollen. Op de rollen van het spel kun je symbolen draaien als kersen, sinaasappels en pruimen. Er zijn ook symbolen aanwezig als gouden bellen, Bar symbolen, blauwe 7’s, rode 7’s en nog veel meer. Als je de rollen laat draaien wordt het al snel spannend. Met de symbolen kun je namelijk mooie geldprijzen behalen. Tijdens het spelen van het spel kun je een minimaal aantal knoppen gebruiken. Daardoor wordt het heel eenvoudig om de Niagara Falls gokkast te bedienen. Je kunt inzetten plaatsen binnen de inzetlimieten. Dat is minimaal €0,20 per draai en maximaal €400 per draai.

Eenvoudige spelregels

Je kunt spelen voor de winst door op de rollen van de Niagara Falls gokkast combinaties te draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en ook altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet één van de 20 winlijnen volgen die de Niagara Falls gokkast gekregen heeft. Wil je weten welke geldprijzen jij kunt behalen? Neem dan een kijkje in de prijzentabel. Je spelt dit spel met een uitbetalingspercentage van 96,2%.

Geniet van extra functies

Zoek je graag de spanning op? Dan zit je bij de Niagara Falls gokkast op de juiste plek. Dit spel heeft namelijk een aantal extra functies gekregen. De extra functies die je tegen kunt komen zijn onder andere Wild symbolen. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. De kans op winst kan hier mee vergroot worden. Je kunt ook de free spins bonus spelen waarbij je de rollen gratis kunt laten draaien. Reken dus maar op genoeg spanning wanneer je een gokje gaat wagen!

Andere gokkasten

Lucky EgyptLucky EgyptNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
ExtremeExtremeNu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen