Voor echt geld spelen

Nitro Circus

Ben jij dol op actie en moet alles snel gaan? Speel dan zeker de Nitro Circus gokkast van Yggdrasil. Dit spel is zeker interessant om te spelen en zeker voor de stoere jongens onder ons. Als je de Nitro Circus gokkast gaat spelen zal je namelijk mee worden genomen naar Nitro Circus. Dit is een bende die allerlei stunts uithalen die je thuis zeker niet na moet proberen. Nitro Circus haalt de meest bizarre stunts uit en bij de Nitro Circus gokkast kun je daar optimaal van genieten. Tijdens het spelen van de Nitro Circus gokkast kun je genieten van een mooi uitgewerkt thema. Je speelt het spel met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je tribune, de schansen en allerlei lampen. Het speelveld laat 5 rollen zien en daar kun je mooie symbolen op draaien. Denk aan helmen, de stuntmannen en nog veel meer. Dit spel is echt te gek om te spelen!

Eenvoudige spelregels

Wanneer je een gokje gaat wagen op de Nitro Circus gokkast zal je mooie geldprijzen kunnen winnen. Je kunt een geldprijs winnen wanneer je op de rollen van het spel een combinatie laat verschijnen. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en ook altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet op één van de 25 winlijnen gedraaid worden. Je speelt de Nitro Circus gokkast met een uitbetalingspercentage van 97%. Dit kan al vanaf €0,10 per draai en de maximale inzet is €125 per draai.

Geniet van extra functies

Geniet jij zo van spanning? Dan zit je bij de Nitro Circus gokkast op de juiste plek. Dit spel heeft namelijk ook extra functies te bieden. Je komt bij de Nitro Circus gokkast een Wild symbool tegen met een vervangende functie. Hier kun je onderbroken combinaties mee laten completeren en je kunt daardoor alsnog een winst uit laten betalen. Je kunt bij de Nitro Circus gokkast ook Scatter symbolen draaien waardoor je free spins kunt winnen. Redenen genoeg dus om nu nog de Nitro Circus gokkast te gaan spelen!

Andere gokkasten

Lovely Lady DeluxeLovely Lady DeluxeNu spelen
OktoberfestOktoberfestNu spelen
Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
Book of Adventure: Super Stake EditionBook of Adventure: Super Stake EditionNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
Super Dice MegawaysSuper Dice MegawaysNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen