Voor echt geld spelen

Reel Desire

Spel provider Yggdrasil heeft onder andere de Reel Desire gokkast ontwikkeld. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Op elke rol kun je 3 symbolen draaien en daardoor speel je met 15 symbolen per draai. Het thema van de Reel Desire gokkast heeft te maken met een discotheek. Op de rollen kun je mooie symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk aan een bril, horloges, schoenen, radio’s en nog veel meer mooie symbolen. Zij kunnen jou bovendien voorzien van mooie prijzen en daardoor loopt de spanning al snel hoog op!

Reel Desire spelregels

Wanneer je gaat spelen op de Reel Desire gokkast zal je mooie prijzen kunnen winnen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet je laten bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Aan de kans op winst zal het zeker niet liggen, want je speelt de Reel Desire gokkast met 1024 winmanieren. De RTP van dit spel ligt op 96% en spelen kan met ruime inzetlimieten. Je kunt minimaal €0,25 per draai plaatsen en maximaal €75 per draai.

Wild symbolen en free spins winnen

Tijdens het spelen van de Reel Desire gokkast kun je ook Wild symbolen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met de Wild symbolen ook onderbroken combinaties laten completeren en daardoor kun je alsnog een winst uit laten betalen. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en zij kunnen jou voorzien van free spins. Met de free spins die je kunt winnen zal je de rollen gratis mee kunnen laten draaien en zo win je gratis prijzen!

Andere gokkasten

Hot Scatter DeluxeHot Scatter DeluxeNu spelen
All Ways FruitsAll Ways FruitsNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Dragons MysteryDragons MysteryNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
King of SpadesKing of SpadesNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Volcano DeluxeVolcano DeluxeNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
StarquestStarquestNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen