Voor echt geld spelen

Sahara Nights

Open je het spelaanbod bij het online casino? Zoek dan eens de Sahara Nights gokkast op van spel provider Yggdrasil Gaming. Als je de Sahara Nights gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar de Sahara. Hier kun je genieten van een mooie omgeving en een prachtige tempel. De achtergrond laat de binnenkant van een mooie tempel zien. Je ziet pilaren, mooie bloemen, kleurrijke kussens en gordijnen, veel kleine details en nog veel meer. Op de rollen kun je een man met een tulband draaien, boeken, theekannetjes, gralen en nog veel meer. De symbolen zien er prachtig uit en vullen de Sahara Nights gokkast erg goed aan!

Eenvoudige spelregels

Als je de Sahara Nights gokkast gaat spelen zal je niet alleen van mooie symbolen kunnen genieten. Deze gokkast kan namelijk ook mooie geldprijzen opleveren. Je kunt een geldprijs winnen door op de 5 rollen van de Sahara Nights gokkast een combinatie te vormen. Combinaties moeten minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd van links naar rechts. Je moet elke combinatie draaien op één van de 20 winlijnen. De RTP van de Sahara Nights gokkast ligt op 96,2% en je kunt spelen met een inzet naar keuze. Dit kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Er zijn ook extra functies te vinden bij de Sahara Nights gokkast en dat maakt het spelen van deze gokkast nog spannender. Als je de Sahara Nights gokkast gaat spelen zal je onder andere free spins kunnen winnen. Dit kan met de Scatter symbolen die aanwezig zijn. Je kunt met de free spins de rollen van de Sahara Nights gokkast gratis laten draaien. Er zijn ook Wild symbolen te vinden en zij hebben een vervangende functie. Zij kunnen dan ook de kans op winst vergroten.

Andere gokkasten

Fire And IceFire And IceNu spelen
Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Book of Fruits HalloweenBook of Fruits HalloweenNu spelen
Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen