Dit spel is niet meer gratis te spelen.

Voor echt geld spelen

Untamed Wilds

Yggdrasil is een bekende spel provider die veel mooie spellen op de markt brengt. Eén van de spellen die je van Yggdrasil zeker niet wilt missen is de Untamed Wilds gokkast. Met dit spel wordt je meegenomen naar een groot natuurgebied en daar kom je allerlei beesten tegen. Je kunt onder andere eekhoorntjes draaien, uilen, vossen, everzwijnen en lynxen. Er zijn ook dennenbomen als symbolen aanwezig en de bekende kaartsymbolen zullen ook niet ontbreken. Op de achtergrond van de Untamed Wilds gokkast zie je een mooi bos met allerlei dennenbomen, mist, bladeren, takken en kleine stenen. Het spel is goed in elkaar gezet en zal al snel je aandacht trekken!

Eenvoudige spelregels

Als je de Untamed Wilds gokkast wilt gaan spelen wil je uiteraard een winst behalen. Dat kan bij de Untamed Wilds gokkast op een totaal van 5 rollen. Je kunt winsten behalen door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet 3 of meer identieke symbolen laten zien. Je moet een combinatie altijd draaien op aaneengesloten rollen. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op één van de 20 winlijnen. Elke complete combinatie levert een geldprijs op. Je kunt voor de winst spelen met een uitbetalingspercentage van 96,1%. De inzetlimieten liggen tussen de €0,08 per draai en de €100 per draai.

Geniet van extra functies

Je kunt als speler ook genieten van extra functies als je de Untamed Wilds gokkast gaat spelen. Als je de rollen laat draaien kun je onder andere een Wild symbool draaien. Het Wild symbool kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Deze gokkast heeft ook Scatter symbolen en daar kun je free spins mee winnen. Dit spel heeft veel te bieden en wil je daarom echt niet missen!

Andere gokkasten

Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Golden JokerGolden JokerNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Book of Adventure ChristmasBook of Adventure ChristmasNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
ChocolatesChocolatesNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen