Voor echt geld spelen

Wild Mantra

Ben je opzoek naar een mooie gokkast van spel provider Yggdrasil? Dan wil je de Wild Mantra gokkast zeker niet overslaan. Als je de Wild Mantra gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een buitengebied met gestapelde stenen en hoge bergen. Het spel ziet er goed uit en geeft je direct een rustgevend gevoel. Op de achtergrond zie je mooie bergen en zie je een prachtige lucht met rustige pastel kleuren. Je ziet ook gestapelde stenen en kun je gekleurde symbolen op de rollen draaien. Je kunt onder andere ruiten, schoppen, klavers en harten draaien in de kleuren blauw, paars, groen en rood. Er kunnen ook gouden symbolen gedraaid worden dus er valt genoeg te zien bij de Wild Mantra gokkast!

Eenvoudige spelregels

Een goede voorbereiding is altijd belangrijk voor jou als speler maar bij de Wild Mantra gokkast heb je al snel in de gaten hoe het spel precies werkt. Je kunt bij de Wild Mantra gokkast namelijk al snel een winst behalen. Dit kan allemaal op een totaal van 5 rollen. Je kunt een winst behalen door een combinatie te vormen van 3 of meer identieke symbolen. Dit moet op aaneengesloten rollen en op één van de 25 winlijnen. Elke combinatie moet van links naar rechts gedraaid worden. Je speelt met een uitbetalingspercentage van 96,3% en ook de inzetlimieten liggen ruim. De minimale inzet is €0,10 per draai en de maximale inzet is €125 per draai.

Geniet van extra functies

Op het gebied van extra functies komt de Wild Mantra gokkast ook niets te kort. Deze gokkast heeft onder andere free spins gekregen. Met de free spins kun je de rollen van de Wild Mantra gokkast gratis laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en dat zorgt voor veel spanning. Je kunt ook Wild symbolen draaien met een vervangende functie. Onderbroken combinaties kunnen daar zelfs mee gecompleteerd worden.

Andere gokkasten

Book of LordsBook of LordsNu spelen
Tiki Madness 100Tiki Madness 100Nu spelen
Book of Fruits HalloweenBook of Fruits HalloweenNu spelen
Golden JokerGolden JokerNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen