Voor echt geld spelen

Wild Robo Factory

Als je bij het online casino gaat spelen zal je onder andere de Wild Robo Factory gokkast kunnen spelen. Wanneer je dit spel gaat spelen zal je terecht komen in een bijzondere wereld. Hier draait alles om het ontwikkelen van robots. Je komt veel robots tegen op de achtergrond en ook het speelveld staat er vol mee. Als je de 5 rollen van de Wild Robo Factory gokkast laat draaien kun je verschillende robots laten verschijnen en ook allerlei onderdelen komen er voorbij. Spel provider Yggdrasil heeft het thema over robots goed in elkaar weten te zetten. Je speelt de Wild Robo Factory gokkast daarom met een hoge kwaliteit en een complete gameplay.

Eenvoudige spelregels

Wil je het tot een winst schoppen als je de rollen van de Wild Robo Factory gokkast laat draaien? Dan moet je op de 5 rollen van het spel een complete combinatie draaien. Een combinatie moet altijd uit 3 of meer identieke symbolen bestaan. Hoe meer symbolen van dezelfde soort je draait, hoe hoger de geldprijs die je uit kunt laten betalen aan jezelf. Je moet elke combinatie op aaneengesloten rollen draaien. Dit moet op één van de 25 winlijnen en ook altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je kunt voor minimaal €0,05 per draai een gokje wagen. De maximale inzet is maar liefst €125 per draai. Het uitbetalingspercentage van de Wild Robo Factory gokkast ligt op 96,4% en dat is zeker niet slecht.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Wild Robo Factory gokkast kun je ook genieten van extra functies. Zo zal je onder andere een Scatter symbool kunnen draaien en daar kun je free spins mee winnen. Met de extra functies van de Wild Robo Factory gokkast kun je ook de kans op winst vergroten. Neem een voorbeeld aan het Wild symbool. De Wild kan alle symboolsoorten vervangen en kan zelfs onderbroken combinaties completeren. Je kunt hierdoor al snel een geldprijs behalen.

Andere gokkasten

Book of QueenBook of QueenNu spelen
Lovely Lady DeluxeLovely Lady DeluxeNu spelen
Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Beauty WarriorBeauty WarriorNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
White BuffaloWhite BuffaloNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen