Voor echt geld spelen

Wilhelm Tell

Yggdrasil Gaming heeft veel leuke online gokkasten uitgebracht. Ga je bij het online casino een gokje wagen? Dan kun je onder andere de Wilhelm Tell gokkast tegenkomen. Als je de Wilhelm Tell gokkast gaat spelen wordt je meegenomen naar een heuvellandschap. Je ziet in de omgeving mooie heuvels, bergen, veel groen, planten, bomen en een strakke blauwe lucht. Op de achtergrond zie je ook houten hutje staan en daar kun je in verblijven. Als je de 5 rollen van de Wilhelm Tell gokkast laat draaien kun je ook mooie symbolen draaien. Er zijn verschillende personages als symbolen te vinden en ook kun je kaartsymbolen tegenkomen op de rollen. Het speelveld van de Wilhelm Tell gokkast kan erg kleurrijk gemaakt worden!

Eenvoudige spelregels

Voor jou als speler is het een groot voordeel dat de Wilhelm Tell gokkast eenvoudige spelregels gekregen heeft. Je hebt daardoor al snel onder de knie hoe je een winst kunt behalen. Met de Wilhelm Tell gokkast kun je een geldprijs winnen door op de 5 rollen van het spel een combinatie te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd op één van de 20 winlijnen. Elke combinatie moet van links naar rechts gedraaid worden. Spelen voor de winst kan met een RTP van maar liefst 97%. Daarnaast liggen de inzetlimieten ook ruim bij de Wilhelm Tell gokkast. Je kunt spelen met minimaal €0,10 per draai en maximaal €50 per draai.

Geniet van extra functies

Ga je een gokje wagen op de Wilhelm Tell gokkast? Dan kun je onder andere Wild symbolen tegenkomen. Je kunt met de Wild symbolen alle symboolsoorten van de Wilhelm Tell gokkast vervangen. Hier kun je zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Er zijn ook free spins te vinden en deze kun je winnen met de Scatter symbolen. Je kunt met de free spins de rollen gratis laten draaien. Deze gokkast heeft dus veel te bieden voor jou als speler!

Andere gokkasten

Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Book of Fruits HalloweenBook of Fruits HalloweenNu spelen
All Ways JokerAll Ways JokerNu spelen
All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Turbo4PlayerTurbo4PlayerNu spelen
The Expendables New Mission MegawaysThe Expendables New Mission MegawaysNu spelen
Book of Cleopatra SuperStake EditionBook of Cleopatra SuperStake EditionNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen