Voor echt geld spelen

Wolf Hunters

Eén van de gokkasten die je echt niet wilt missen als je bij het online casino gaat spelen is de Wolf Hunters gokkast. Deze gokkast is op de markt gebracht door spel provider Yggdrasil Gaming. Als je met de Wolf Hunters gokkast aan de slag gaat zal je mee worden genomen naar een groot paleis. Je ziet hier overal spiesen op het dak, een groot stenen balkon, torenkamertjes en nog veel meer. Het ziet er allemaal erg griezelig uit en zeker als de stenen wolf op de gevel zijn rode ogen laat zien. Deze gokkast speel je met veel spanning en ook de adrenaline zal al snel stijgen. Op de rollen zie je veel symbolen verschijnen als wolven, klemmen, pijlen en nog veel meer!

Eenvoudige spelregels

Speel je graag voor de winst op de Wolf Hunters gokkast? Dan moet je met minimaal 3 identieke symbolen een combinatie zien te vormen. Het is belangrijk dat de combinatie die je draait altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Als je de Wolf Hunters gokkast gaat spelen zal je de combinaties altijd moeten draaien op één van de 20 winlijnen. Je kunt dan mooie winsten behalen en dit kan met een RTP van 96,3%. Daarnaast hanteert de Wolf Hunters gokkast ook ruime inzetlimieten. Spelen kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Als je de Wolf Hunters gokkast gaat spelen zal je niet alleen kunnen genieten van mooie geldprijzen. Deze Yggdrasil Gaming gokkast heeft namelijk ook extra functies gekregen. Met de extra functies kun je de kans op winst vergroten. Daardoor wordt het nog spannender om de Wolf Hunters gokkast te gaan spelen. Als je met de Wolf Hunters gokkast aan de slag gaat zal je onder andere een bonus symbool kunnen draaien en daar kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien. Er zijn ook Wild symbolen te vinden en re-spins.

Andere gokkasten

Dynamite 7Dynamite 7Nu spelen
OktoberfestOktoberfestNu spelen
Mega SharkMega SharkNu spelen
Lovely Lady DeluxeLovely Lady DeluxeNu spelen
Bandits Thunder LinkBandits Thunder LinkNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen