Voor echt geld spelen

Yokozuna Clash

Ga je een gokje wagen bij het online casino? Ga dan eens opzoek naar de Yokozuna Clash gokkast. Deze gokkast speel je met een thema over bokswedstrijden. Het thema van de Yokozuna Clash gokkast is erg goed uitgewerkt. Je speelt het spel met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je de boksring en daar omheen zie je het grote publiek. Laat je de 5 rollen van de Yokozuna Clash gokkast draaien? Dan kun je mooie symbolen zien verschijnen. Er zijn symbolen te vinden als gekleurde draken en kaartsymbolen. Het spel heeft veel te bieden en is daarom zeker de moeite waard om op te zoeken!

Eenvoudige spelregels

Je speelt de Yokozuna Clash gokkast voor de winst met een RTP van 96,3%. Als je een winst wilt behalen moet je eerst een inzet plaatsen. Je kunt minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €125 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Het is dan jouw doel om op de rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts de rollen volgt. Dit moet op aaneengesloten rollen. Je speelt de Yokozuna Clash gokkast voor de winst met 243 winmanieren.

Geniet van extra functies

Als je de Yokozuna Clash gokkast gaat spelen zal je ook kunnen genieten van extra functies. Je kunt onder andere free spins winnen als je de Yokozuna Clash gokkast gaat spelen. Met de free spins kun je de rollen van de Yokozuna Clash gokkast gratis laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en dat is uiteraard zeer interessant. Bij deze gokkast kun je ook Wild symbolen draaien en daar kun je alle symboolsoorten mee vervangen. De Wild symbolen kunnen ook onderbroken combinaties completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan zal je alsnog een geldprijs uit kunnen laten betalen.

Andere gokkasten

Lucky EgyptLucky EgyptNu spelen
Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Hot Scatter DeluxeHot Scatter DeluxeNu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Turbo4PlayerTurbo4PlayerNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen