Voor echt geld spelen

All Ways Hot Fruits

Eén van de spellen die je bij het online casino zeker niet wilt missen is de All Ways Hot Fruits gokkast. Deze gokkast speel je altijd met een totaal van 5 rollen en 15 symbolen per draai. Je speelt de All Ways Hot Fruits gokkast met de kwaliteiten van spel provider Amatic en daardoor kan het al snel interessant worden. Als je dit spel gaat spelen zal je op de 5 rollen van het spel mooie stukken fruit als symbolen kunnen draaien. Je komt onder andere kersen tegen, sinaasappels, citroenen, pruimen, druiven en watermeloenen. Gouden bellen, rode zevens en gouden hoefijzers zullen bij de All Ways Hot Fruits gokkast ook niet ontbreken. 

Eenvoudige spelregels

Om met de All Ways Hot Fruits gokkast een winst te kunnen behalen moet je het voor elkaar krijgen om op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de All Ways Hot Fruits gokkast met 243 winmanieren, dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen. Daarnaast speel je de All Ways Hot Fruits gokkast een inzet naar keuze. Dit kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €300 per draai. 

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de All Ways Hot Fruits gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Met de extra functies kun je mooie winsten behalen en ook kun je hier de kans op winst mee vergroten. Je komt bij de All Ways Hot Fruits gokkast onder andere een bonus symbool tegen. Het bonus symbool kan bonusspins opleveren en daar wil jij maar al te graag mee gaan spelen. Je kunt bij het draaien van 2, 4 of 5  bonusspins rekenen op 7, 10 of 15 bonusspins. Met de bonusspins kun je de rollen gratis laten draaien. Je kunt ook vermenigvuldigers tegenkomen en hier kun je hoge prijzen mee winnen. 

Andere gokkasten

Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Princess of PearlsPrincess of PearlsNu spelen
Lucky EgyptLucky EgyptNu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
The BookThe BookNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
King of CatsKing of CatsNu spelen