Lucky Gold Pot

Lucky Gold Pot

Speel online ook eens op de Lucky Gold Pot gokkast. Stakelogic heeft dit spel ontwikkeld en in elkaar gezet met 5 rollen. Er kunnen per rol 3 symbolen worden gedraaid en daardoor kun je gokken met 15 symbolen per speelronde. Aan de symbolen op de rollen en overige grafische elementen kun je zien dat het thema met een Leprechaun te maken heeft. Je krijgt op de achtergrond een bos te zien met veel bomen en groene grasvelden. Op de rollen draai je een vrouwelijke Leprechaun, een pot met goud, een groene hoed, gouden hoefijzers, een pijp, klavertjes vier en een bierpul.

Lucky Gold Pot spelregels

Je kunt de Lucky Gold Pot gokkast gaan spelen met een RTP van 95,92%. Voor de winst een gokje wagen is dus zeker wel de moeite waard. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de 5 rollen combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het spel heeft een lage tot medium variantie te bieden voor elke speler.

Gebruik Wild symbolen en Scatters

Tijdens het spelen van de Lucky Gold Pot gokkast kun je ook met extra functies aan de slag. Het Wild symbool is er daar één van. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je met de Wild alle standaard symboolsoorten kunnen vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Het spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en daar kun je free spins mee winnen. Heb je free spins gewonnen? Dan kun je gratis prijzen winnen, omdat je de rollen zonder eigen inzet kunt laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen