De gokkasten bij PowerJackpot zijn fruitautomaten die zijn gekoppeld aan een progressieve jackpot. Er staan een aantal welbekende speelautomaten tussen zoals de gokkast Random Runner, de fruitautomaat Starburst en de klassieke gokkast Golden Oldie. Het voordeel van het spelen op de PowerJackpot gokkasten is dat er een kans is dat je de progressieve jackpot kunt winnen, een jackpot dat wordt aangevuld zodra spelers op één van de fruitautomaten van deze gokkastenlijn gaan spelen. De jackpot kan oplopen tot duizenden euro’s dus is het zeker de moeite waard om op één van de gokkast spellen van PowerJackpot te spelen. Selecteer één van de fruitautomaten hieronder om gelijk gratis te spelen en registreer een account zodra je voor echt geld wilt gokken.

Simply WildSimply WildNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
ExtremeExtremeNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen

De Fruitautomaten van PowerJackpot
PowerJackpot heeft een leuk en divers aanbod aan fruitmachines met een aantal klassieke gokkasten en nieuwe moderne spellen. Een aantal van deze fruitautomaten zul je ongetwijfeld in de gokhal zijn tegengekomen of speelde je vroeger bij de snackbar. Nu kun je heerlijk vanuit jouw luie stoel genieten van deze fruitmachines zonder dat je der deur uit hoeft en het slechte weer moet trotseren. Zo bespaar in elk geval op de reiskosten die je zou maken om naar de speelhal te gaan. Hieronder geven we een beknopte omschrijving van een aantal powerjackpot fruitmachines.

Magic Circle Gokkast
De fruitautomaat Magic Circle heeft een basisspel en vervolgspel waarbij je met een inzet van één, vijf of tien punten per spin kunt spelen. Tijdens het vervolg spel kom je in de Magic Circle terecht en kun je aan het rad draaien. Het is de bedoeling dat je zover mogelijk in het binnenste rad weet te komen zodat je de hoogste winst behaald. Je kunt dit spel gratis spelen of maak een account aan en speel voor het grote geld.

StarBurst
De gokkast StarBurst is een waanzinnige fruitmachine met een basisspel en een bovenspel met maar liefst tien rollen. Op deze fruitmachine kan er met grote inzetten worden gespeeld en kun je tot maximaal 45 credits per spin spelen. Het mooie van deze fruitmachine is dat je met de ‘Choose Bet’ knop direct het bovenspel kunt spelen.

De Random Runner
De Random Runner is een hele bekende fruitautomaat uit de jaren 90 en heeft een basisspel en bovenspel. De Random Runner bij PowerJackpot is ook nog eens gekoppeld aan een jackpot en de jackpot kan flink oplopen. Des te meer kans op prijs met het spelen van deze oude vertrouwde gokkast.

Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Jumbo JokerJumbo JokerNu spelen
TunzamunniTunzamunniNu spelen
Wheel of FortuneWheel of FortuneNu spelen
Top GearTop GearNu spelen
The HitThe HitNu spelen
Super BonusSuper BonusNu spelen

Gratis gokkasten

Heb jij zin om lekker op gokkasten te spelen en speel je het liefst gratis? Je kunt hier onbeperkt gratis gokkasten spelen en zodra je voor echt geld wilt gokken kun je snel en veilig via telefoon of iDEAL betalen. Door eerst gratis te gokken weet je op welke fruitautomaten en videoslots jij het meeste kans op winst maakt. Alvast veel plezier en geluk toegewenst met het spelen van alle gokkast spellen.

Betaalmethoden

Om voor echt geld te gaan gokken kun je na het aanmaken van een account één van de volgende betaalmethoden gebruiken:

  • iDEAL via internet bankieren
  • Telefoon 0909 nummer
  • Creditcards
  • Paysafecard
  • Moneybookers / Skrill
  • Neteller
  • Ukash
  • Click and Buy

Zodra je winst hebt kun je het bedrag uit laten betalen naar jouw bank of girorekening. Doorgaans neemt dit drie tot vijf werkdagen in beslag en je kunt al een bedrag van tien euro uit laten betalen.