Claws vs Paws

Claws vs Paws

Eén van de spellen die je van Playson kunt spelen is de Claws vs Paws gokkast. Als je de Claws vs Paws gokkast gaat spelen zal je kunnen genieten van een leuk thema. Het spel neemt je mee naar een grote stad en daar wonen zowel honden als katten. Echt goed kunnen ze het niet met elkaar vinden. De katten nemen het op tegen de honden en andersom ook. Het thema van de Claws vs Paws gokkast is goed in elkaar gezet. Dit is terug te zien aan de mooie achtergrond en de mooie symbolen op de rollen. Je kunt onder andere katten en honden op de rollen van het spel draaien. Er zijn ook sleutels, diamanten en hondenbotten aanwezig. Het speelveld ziet er goed uit en dat maakt het al snel interessant om de rollen te laten draaien!

Eenvoudige spelregels

Ga je een gokje wagen op de Claws vs Paws gokkast? Dan kun je mooie winsten behalen op een totaal van 5 rollen. Je kunt winsten behalen door combinaties te vormen van minimaal 3 soortgelijke symbolen. Dit zijn bijvoorbeeld 3 hondenbotten of 3 sleutels. Als je een combinatie draait moet dit altijd op aaneengesloten rollen. Een combinatie moet van links naar rechts gedraaid worden en één van de 20 winlijnen volgen. Het uitbetalingspercentage ligt op 96,85%. Je speelt de Claws vs Paws gokkast voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €140 per draai.

Geniet van extra functies

Playson heeft ook extra functies toegevoegd aan de Claws vs Paws gokkast. De extra functies maken het al snel spannend. Zo kun je onder andere Wild symbolen draaien met een vervangende functie. Er zijn ook vermenigvuldigers aanwezig waarmee je hoge geldprijzen kunt winnen. Je kunt ook re-spins activeren en free spins winnen. Bij de Claws vs Paws gokkast valt er dus genoeg te beleven en daarom wil je het spel zeker niet missen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen