Old Fellow

Old Fellow

In het aanbod van spellen bij het online casino kun je onder andere de Old Fellow gokkast opzoeken. Je kunt dit Stakelogic spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Op elke rol kun je 4 symbolen laten zien en daardoor kun je gokken met 20 symbolen per speelronde. Je kunt de Old Fellow gokkast spelen met een thema over een oude mijn. Hierin moet je zoeken naar zoveel mogelijk goud en diamanten. Het thema is tot in de kleinste details goed uitgewerkt. Op de achtergrond krijg je de mijn te zien en op de rollen draai je mooie diamanten in allerlei kleuren. Ezels, honden, wasberen en mijnwerkers kunnen ook op de rollen worden gedraaid.

Old Fellow spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen winnen als je een gokje gaat wagen op de Old Fellow gokkast. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt dit spel met een RTP van 95,6% en je kunt rekenen op een hoge variantie.

Gebruik ook Wilds en Scatters!

De dieren en de mijnwerkers kunnen tijdens het spelen van de Old Fellow gokkast gebruikt worden als Wild symbolen. Je kunt hiermee de standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Daardoor is het ook mogelijk om onderbroken combinaties te completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan kun je alsnog een winst uit laten betalen. Je kunt ook spelen met Scatter symbolen en daarmee kun je free spins winnen. Als je free spins hebt gewonnen kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen naar binnen slepen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen