Fruits4Real
Het vrij nieuwe fruits4real mag zeker niet ontbreken aan deze site. Spelers die graag op online gokkasten spelen in top kwaliteit.  Met beelden en geluid in HD kwaliteit is het spelen op fruitautomaten vanaf een computer scherm nog nooit zo realistisch geweest. Met het spelen op de fruits4real multiplayer gokkasten lijkt het wel alsof de gokkast in huis staat maar niets is minder waar. Onder de fruitige fruitautomaten van fruits4real vind je zowel vernieuwde gokkasten van de bekende slotpartner merken zoals classic jackpot en powerjackpot maar ook geheel nieuwe fruitmachines. Als nieuwe speler kun je een welkomstbonus krijgen van 100% tot maximaal 100 euro. Wij adviseren je echter om eerst eens flink gratis te spelen op alle fruits4real fruitmachines. Daarna kun je altijd nog bepalen of je geld wilt storten om speeltegoed te kopen. Let er wel op dat bij het gratis spelen geen echte geldprijzen gewonnen kunnen worden, op zich logisch maar toch vermelden wij het nog even.

Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Magic CircleMagic CircleNu spelen
Big timer JackpotBig timer JackpotNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
Jackpot TimerJackpot TimerNu spelen
Red Hot ActiveRed Hot ActiveNu spelen
Multi PlayerMulti PlayerNu spelen
Twin PlayerTwin PlayerNu spelen
Sweet 16 playerSweet 16 playerNu spelen
Super jokerSuper jokerNu spelen
Random FlashbackRandom FlashbackNu spelen
Mystic MysteriesMystic MysteriesNu spelen
Turboplay JackpotTurboplay JackpotNu spelen
Triple ActionTriple ActionNu spelen
Steptimer JackpotSteptimer JackpotNu spelen
GoldlinesGoldlinesNu spelen
Turbo JokerTurbo JokerNu spelen
StarlightStarlightNu spelen
Caribbean AdventureCaribbean AdventureNu spelen
Power WinPower WinNu spelen
Twin ExpressTwin ExpressNu spelen

De fruitmachines van fruits4real
Bij fruits4real kun je momenteel genieten van vijftien verschillende online speelautomaten. Alle fruitautomaten zijn echte toppers onder de gokkasten en nu kun je deze spellen dus spelen met fantastische beeld en geluid. Hierbij alvast een voorproefje van een aantal fruits4real speelautomaten.

Twin Player
De gokkast Twin Player is uniek in zijn soort want op deze fruitmachine kun je twee spellen op één kast spelen. Je kunt beide spellen met een inzet van 80 credits per draai aan de rollen spelen. Het kan qua inzet dus hard gaan en dit spel is eigenlijk meer bestemd voor spelers die graag met hoge inzetten spelen. De te winnen prijzen liegen er niet om want een winnende combinatie bij een inzet van 80 credits lever maar liefst 2000 punten op. Probeer deze kast anders eerst in de fun modus voordat je geld stort.

Triple Action
De Triple Action is een fruitmachine met drie rollen bij het basisspel en drie rollen bij het bovenspel. Triple Action start starndaard met het beneden spel waar je met één credit per spin speelt, eenmaal inhet bovenspel belandt kun je spelen met een inzet van vijf of vijftien credits per draai spelen. De triple action symbolen maken het extra spannend want valt dit symbool bij het bovenspel dan tel het triple action symbool als wild symbool en vervangt dus alle andere symbolen als dit tot winst leidt. Heb je geen winnende combinatie met het triple action symbool dan krijg je tot maximaal drie maal de kans (mits je met een inzet van vijftien credits speelt) om een winnende combinatie te draaien.

Simply Wild
De Simply Wild is een fruitautomaat waar je wellicht op hebt gespeeld bij één van de andere gokkast merken. Deze speelautomaat is compleet vernieuwd en maakt nu gebruik van de nieuwe game engine van fruits4real. Dit spel heeft drie rollen bij het basisspel en vier rollen bij het top spel. Tijdens het basisspel is er één actieve winlijn en kunnen de kroon symbolen is kris kras formatie voor leuke winsten zorgen. Eenmaal in het top spel kun je spelen met een inzet van 5, 10 of 20 speelkredieten per beurt. Speciaal voor het top spel is het star wild symbool, een ster dat door de reguliere symbolen is verworven en dat als wild symbool telt.

Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Jumbo JokerJumbo JokerNu spelen
TunzamunniTunzamunniNu spelen
Wheel of FortuneWheel of FortuneNu spelen
Top GearTop GearNu spelen
The HitThe HitNu spelen
Super BonusSuper BonusNu spelen
SpectraSpectraNu spelen

Gratis gokkasten

Heb jij zin om lekker op gokkasten te spelen en speel je het liefst gratis? Je kunt hier onbeperkt gratis gokkasten spelen en zodra je voor echt geld wilt gokken kun je snel en veilig via telefoon of iDEAL betalen. Door eerst gratis te gokken weet je op welke fruitautomaten en videoslots jij het meeste kans op winst maakt. Alvast veel plezier en geluk toegewenst met het spelen van alle gokkast spellen.

Betaalmethoden

Om voor echt geld te gaan gokken kun je na het aanmaken van een account één van de volgende betaalmethoden gebruiken:

  • iDEAL via internet bankieren
  • Telefoon 0909 nummer
  • Creditcards
  • Paysafecard
  • Moneybookers / Skrill
  • Neteller
  • Ukash
  • Click and Buy

Zodra je winst hebt kun je het bedrag uit laten betalen naar jouw bank of girorekening. Doorgaans neemt dit drie tot vijf werkdagen in beslag en je kunt al een bedrag van tien euro uit laten betalen.