Voor echt geld spelen

Book of Gold: Double Chance

Bij het online casino kun je spel provider Playson tegenkomen en zij hebben al veel mooie spellen op de markt gebracht. Je kunt onder andere de Book of Gold: Double Chance gokkast van Playson spelen. Als je de Book of Gold: Double Chance gokkast gaat spelen wordt je meegenomen naar Egypte. Je komt terecht in een grote tempel en daar zie je grote pilaren met allerlei grafische tekeningen erop. De achtergrond ziet er goed uit en dat geldt ook voor het speelveld. Als je dit spel gaat spelen kun je op de 5 rollen van het spel mooie symbolen draaien. Denk aan een gouden farao, een Ra-oog, Horus, een Anch, een gouden boek en nog veel meer. De symbolen en de achtergrond vullen het thema van de Book of Gold: Double Chance gokkast dus erg goed aan!

Eenvoudige spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de Book of Gold: Double Chance gokkast is het behalen van zoveel mogelijk winsten. Om een winst te kunnen behalen moet je eerst een inzet plaatsen. Dit kan minimaal €0,20 per draai zijn en maximaal €75 per draai. Nadat je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Je moet dan een combinatie zien te vormen van minimaal 3 soortgelijke symbolen. Een combinatie moet altijd van links naar rechts gedraaid worden. Dit moet op aaneengesloten rollen en ook op één van de 10 winlijnen. Elke complete combinatie levert een geldprijs op.

Geniet van extra functies

Playson heeft de Book of Gold: Double Chance gokkast voorzien van extra functies. Denk eens aan Expanding symbolen en Scatter symbolen. Hier kun je veel spanning uit halen want de extra functies hebben veel te bieden. Met de extra functies wordt het dus nog interessanter om een gokje te wagen op de Book of Gold: Double Chance gokkast!

Andere gokkasten

Book of Fruits 10Book of Fruits 10Nu spelen
Golden JokerGolden JokerNu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
Fiery FruitsFiery FruitsNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Runner 6 RunnerRunner 6 RunnerNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen