Pyramid Strike

Pyramid Strike

Het oude Egypte staat centraal bij de Pyramid Strike gokkast van Stakelogic. Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen rekenen op mooie geldprijzen. Het spel wordt gespeeld met 5 rollen en per rol kun je 3 symbolen draaien. Daardoor speel je met 15 symbolen per draai voor de winst. Als je met de Pyramid Strike gokkast aan de slag gaat, zal je op de rollen bijpassende symbolen kunnen draaien. Denk aan Scarabeeën, Cleopatra, piramides, tempels, mummies en tombes. Op de achtergrond krijg je een oude tombe te zien met stenen muren, stenen beelden en brandende fakkels.

Pyramid Strike spelregels

Als je voor de winst gaat spelen op de Pyramid Strike gokkast, moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet op aaneengesloten rollen, want anders kan hij geen winst opleveren. Deze gokkast wordt met een RTP van 95,8% gespeeld voor de winst. Daarnaast geldt er een lage tot medium variantie. Je hebt daardoor bij vrijwel elke speelronde een leuke prijs te pakken!

Wild symbolen, free spins en vermenigvuldigers

Tijdens het spelen van de Pyramid Strike gokkast kun je ook extra functies gebruiken. Daar is het Wild symbool er één van. De Wild is te herkennen aan de Scarab. Hiermee kun je alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt met de Wild onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uitbetaald krijgt. Er zijn ook Scatter symbolen aanwezig, die je herkent aan de tombe en de mummie. Je kunt hiermee free spins winnen. Deze feature begin je met een groot rad met daarop twee schijven. Het rad geeft het aantal free spins en de vermenigvuldiger aan. Je kunt bijvoorbeeld 30 free spins winnen met een x3 vermenigvuldiger.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen