Nedbet is een gokkastenlijn met uitsluitend Nederlandse gokkasten. Momenteel bestaat de gokkast collectie uit ruim 16 gokkasten en fruitautomaten en het mooiste is dat je deze gokkast spellen ook gratis kunt spelen. De fruitautomaten van Nedbet kun je eenvoudig via de browser spelen, je hoeft dus geen software te downloaden voordat je kunt spelen. Zodra je klaar bent om voor echt geld te spelen kun je één van de vele betaalmethoden selecteren.

Een aantal bekende Nedbet gokkasten zijn de Bar 7, Big Money, de Money honey, gold Lines en de Random flashback. In totaal zijn er 16 verschillende gokkast spellen waar je zowel gratis als voor geld op kunt spelen.

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen
Wild Wild HorsesWild Wild HorsesSpelen
Legacy of RomeLegacy of RomeSpelen
Dice Runner MegawaysDice Runner MegawaysSpelen
Up6TimerUp6TimerSpelen
Eagle Power Hold and WinEagle Power Hold and WinSpelen
Book of Gold Double ChanceBook of Gold Double ChanceSpelen
Claws vs PawsClaws vs PawsSpelen
Chicago GangstersChicago GangstersSpelen
Extra ChilliExtra ChilliSpelen
BonanzaBonanzaSpelen
DonutsDonutsSpelen
Wild Portals MegawaysWild Portals MegawaysSpelen
Tiki Madness 100Tiki Madness 100Spelen
Beauty WarriorBeauty WarriorSpelen
Dragons GiftDragons GiftSpelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Spelen

Nedbet Gokkasten
Nedbet heeft een mooi en gevarieerd spelaanbod waardoor jij je tijdens het spelen bij Nedbet nooit hoeft te vervelen. De Nedbet fruitmachines en gokkasten hebben een hoog uitbetalingspercentage dus het spelen voor echt geld op deze slots is zeker de moeite waard. Natuurlijk adviseren wij je eerst om gratis de Nederlandse fruitautomaten van Nedbet te proberen zodaat je weet of er leuke gokkast spellen voor jouw tussen zitten. Hieronder geven wij een spelomschrijving van een aantal gokkasten van Nedbet weer.

Bar 7
De Bar 7 is een bekende speelautomaat van vroeger en de online versie lijkt dan ook precies op de echte Bar 7 gokkast. De Bar 7 heeft een basisspel en bovenspel en er zijn vier potten die gevuld kunnen worden. Tijdens het basisspel speel je met één speelkrediet per draai aan de rollen en bij het bovenspel speel je met vijf of tien speelkredieten per spin. Het bovenspel bestaat uitsluitend uit Bars en Zeven symbolen en de hoogte van de prijzen die je kunt winnen is afhankelijk van de inzet waarmee je speelt.

Double Sixteen
De Double Sixteen fruitmachine is wel een heel leuke gokkast spel. Het basisspel bestaat uit drie rollen en één winlijn maar als je eenmaal in het bovenspel belandt kun je met tot maximaal zestien winlijnen spelen. Dit spel heeft ook nog eens tien winbanken waar je gewonnen punten kunt opsparen. De inzetmogelijkheden zijn één speelkrediet, vier, acht en zestien speelkredieten per draai aan de rollen. De NedBet (NB) symbolen geven bij het basisspel voor een kris kras combinatie van drie symbolen 20 credits en bij het bovenspel maar liefst 200 credits.

Classic 8
Wanneer je op zoek bent naar een gokkast met meerdere rollen bij het bovenspel dan is de classic 8 wellicht de fruitautomaat voor jouw. Deze fruitmachine heeft drie rollen bij het basisspel en acht rollen bij het bovenspel. Dit spel heeft acht winbanken waar je gewonnen credits kunt opsparen en is voorzien van een super meter. Voldoende inzetmogelijkheden met de Classic 8 en ook voor spelers die graag met hoge inzetten spelen is deze fruitmachine ideaal want je kunt bij het bovenspel met tot maximaal 60 credits per draai aan de rollen spelen.

Nieuwe gokkasten

Dragons ClusterbusterDragons ClusterbusterSpelen
Leprechauns MagicLeprechauns MagicSpelen
Golden CryptexGolden CryptexSpelen
Zeus Lightning Power ReelsZeus Lightning Power ReelsSpelen
Aztec SpinsAztec SpinsSpelen
Hoard of PoseidonHoard of PoseidonSpelen
Yucatans MysteryYucatans MysterySpelen
Crystal MirrorCrystal MirrorSpelen

Amatic gokkasten

Tiki Madness 100Tiki Madness 100Spelen
Beauty WarriorBeauty WarriorSpelen
Dragons GiftDragons GiftSpelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Spelen

Big Time Gaming Slots

Extra ChilliExtra ChilliSpelen
BonanzaBonanzaSpelen
DonutsDonutsSpelen
Wild Portals MegawaysWild Portals MegawaysSpelen

Playson gokkasten

Eagle Power Hold and WinEagle Power Hold and WinSpelen
Book of Gold Double ChanceBook of Gold Double ChanceSpelen
Claws vs PawsClaws vs PawsSpelen
Chicago GangstersChicago GangstersSpelen

Gratis gokkasten

Heb jij zin om lekker op gokkasten te spelen en speel je het liefst gratis? Je kunt hier onbeperkt gratis gokkasten spelen en zodra je voor echt geld wilt gokken kun je snel en veilig via telefoon of iDEAL betalen. Door eerst gratis te gokken weet je op welke fruitautomaten en videoslots jij het meeste kans op winst maakt. Alvast veel plezier en geluk toegewenst met het spelen van alle gokkast spellen.

Betaalmethoden

Om voor echt geld te gaan gokken kun je na het aanmaken van een account één van de volgende betaalmethoden gebruiken:

  • iDEAL via internet bankieren
  • Telefoon 0909 nummer
  • Creditcards
  • Paysafecard
  • Moneybookers / Skrill
  • Neteller
  • Ukash
  • Click and Buy

Zodra je winst hebt kun je het bedrag uit laten betalen naar jouw bank of girorekening. Doorgaans neemt dit drie tot vijf werkdagen in beslag en je kunt al een bedrag van tien euro uit laten betalen.