Nedbet is een gokkastenlijn met uitsluitend Nederlandse gokkasten. Momenteel bestaat de gokkast collectie uit ruim 16 gokkasten en fruitautomaten en het mooiste is dat je deze gokkast spellen ook gratis kunt spelen. De fruitautomaten van Nedbet kun je eenvoudig via de browser spelen, je hoeft dus geen software te downloaden voordat je kunt spelen. Zodra je klaar bent om voor echt geld te spelen kun je één van de vele betaalmethoden selecteren.

Een aantal bekende Nedbet gokkasten zijn de Bar 7, Big Money, de Money honey, gold Lines en de Random flashback. In totaal zijn er 16 verschillende gokkast spellen waar je zowel gratis als voor geld op kunt spelen.

Simply WildSimply WildNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
ExtremeExtremeNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen

Nedbet Gokkasten
Nedbet heeft een mooi en gevarieerd spelaanbod waardoor jij je tijdens het spelen bij Nedbet nooit hoeft te vervelen. De Nedbet fruitmachines en gokkasten hebben een hoog uitbetalingspercentage dus het spelen voor echt geld op deze slots is zeker de moeite waard. Natuurlijk adviseren wij je eerst om gratis de Nederlandse fruitautomaten van Nedbet te proberen zodaat je weet of er leuke gokkast spellen voor jouw tussen zitten. Hieronder geven wij een spelomschrijving van een aantal gokkasten van Nedbet weer.

Bar 7
De Bar 7 is een bekende speelautomaat van vroeger en de online versie lijkt dan ook precies op de echte Bar 7 gokkast. De Bar 7 heeft een basisspel en bovenspel en er zijn vier potten die gevuld kunnen worden. Tijdens het basisspel speel je met één speelkrediet per draai aan de rollen en bij het bovenspel speel je met vijf of tien speelkredieten per spin. Het bovenspel bestaat uitsluitend uit Bars en Zeven symbolen en de hoogte van de prijzen die je kunt winnen is afhankelijk van de inzet waarmee je speelt.

Double Sixteen
De Double Sixteen fruitmachine is wel een heel leuke gokkast spel. Het basisspel bestaat uit drie rollen en één winlijn maar als je eenmaal in het bovenspel belandt kun je met tot maximaal zestien winlijnen spelen. Dit spel heeft ook nog eens tien winbanken waar je gewonnen punten kunt opsparen. De inzetmogelijkheden zijn één speelkrediet, vier, acht en zestien speelkredieten per draai aan de rollen. De NedBet (NB) symbolen geven bij het basisspel voor een kris kras combinatie van drie symbolen 20 credits en bij het bovenspel maar liefst 200 credits.

Classic 8
Wanneer je op zoek bent naar een gokkast met meerdere rollen bij het bovenspel dan is de classic 8 wellicht de fruitautomaat voor jouw. Deze fruitmachine heeft drie rollen bij het basisspel en acht rollen bij het bovenspel. Dit spel heeft acht winbanken waar je gewonnen credits kunt opsparen en is voorzien van een super meter. Voldoende inzetmogelijkheden met de Classic 8 en ook voor spelers die graag met hoge inzetten spelen is deze fruitmachine ideaal want je kunt bij het bovenspel met tot maximaal 60 credits per draai aan de rollen spelen.

Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Jumbo JokerJumbo JokerNu spelen
TunzamunniTunzamunniNu spelen
Wheel of FortuneWheel of FortuneNu spelen
Top GearTop GearNu spelen
The HitThe HitNu spelen
Super BonusSuper BonusNu spelen

Gratis gokkasten

Heb jij zin om lekker op gokkasten te spelen en speel je het liefst gratis? Je kunt hier onbeperkt gratis gokkasten spelen en zodra je voor echt geld wilt gokken kun je snel en veilig via telefoon of iDEAL betalen. Door eerst gratis te gokken weet je op welke fruitautomaten en videoslots jij het meeste kans op winst maakt. Alvast veel plezier en geluk toegewenst met het spelen van alle gokkast spellen.

Betaalmethoden

Om voor echt geld te gaan gokken kun je na het aanmaken van een account één van de volgende betaalmethoden gebruiken:

  • iDEAL via internet bankieren
  • Telefoon 0909 nummer
  • Creditcards
  • Paysafecard
  • Moneybookers / Skrill
  • Neteller
  • Ukash
  • Click and Buy

Zodra je winst hebt kun je het bedrag uit laten betalen naar jouw bank of girorekening. Doorgaans neemt dit drie tot vijf werkdagen in beslag en je kunt al een bedrag van tien euro uit laten betalen.