Speel hier volledig scherm
Aztec Spins

Aztec Spins

Red Tiger Gaming heeft veel gokkasten ontwikkeld, waaronder Aztec Spins. Online gokken wordt op deze gokkast nog leuker gemaakt dankzij de leuke bonus features die jij er op tegen kunt komen. Je kunt hierdoor nog sneller in de prijzen vallen door bijvoorbeeld de vermenigvuldigers, maar ook door een re-spin, een mini feature of door het prijzenwiel. Probeer het zelf maar eens uit op je desktop of op je mobiele apparaat, je speelt dan waar en wanneer je maar wilt en vergroot je kansen op winst.

Eenvoudige spelregels

De eenvoudige spelregels van de gokkast Aztec Spins kun je jezelf hier snel eigen maken. Je kunt spelen op 6 rollen, 4 rijen en dan met 30 winlijnen. Let daarbij wel goed op want de winlijnen staan allemaal vast en die kun jij dus niet aanpassen. Er kan gespeeld worden met een minimale inzet van €0,10 per spin, en met maximaal €100 per draai. De prijs die je maximaal kunt innen is 4983x je eigen inzet. Symbolen zijn er genoeg te vinden op de rollen zoals de maskers, de slangen en de tempel. Als je die hebt dan krijg je maximaal 12x je eigen inzet en dan heb jij er wel 6 nodig (dezelfde).

Geniet van extra functies

De extra functies op de gokkast Aztec Spins vind jij maar al te leuk, want de kansen op winst worden zo alleen maar groter. Op de middelste rollen kun je een combinatie draaien en dan kun jij een rad zien. Daar kun jij dan 1x gratis aan draaien. Je maakt dan kans op free spins, maar ook op speciale symbolen. Ook is er vermenigvuldiger tot maximaal 30x. Maar win jij de gratis spins? Dan heb jij geluk want dan mag je 12x gratis aan het rad draaien. Probeer maar eens na te gaan hoeveel geluk jij hebt en wat je winkansen dan zijn.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen