Wild Stocking

Wild Stocking

Ben jij ook zo’n liefhebber van de feestdagen? Dan wil je zeker de Wild Stocking gokkast niet missen. Het thema over kerstmis is bij deze gokkast zeer goed in elkaar gezet. Als je met dit Stakelogic spel aan de slag gaat zal je 5 rollen te zien krijgen. Daarop kun je allerlei symbolen draaien die goed in het thema passen. Als je de Wild Stocking gokkast gaat spelen zal je met 20 symbolen per draai een gokje kunnen wagen. Het spel wordt gespeeld met bijpassende grafische elementen en ook geluidstechnisch komt de gokkast niets te kort.

Je krijgt op de achtergrond van het spel verlichte en versierde huizen te zien. Er is een dikke laag sneeuw naar beneden gevallen en dat zorgt voor een winterse en echte kerstsfeer. Het spel wordt met mooie symbolen op de rollen gespeeld. Je kunt de kerstman draaien, een rendier, een elfje, een sneeuwpop, kaarsen en een lolly. Je komt ook klavers, harten, ruiten en schoppen tegen.

Wild Stocking spelregels

Als je dit spel gaat spelen zal je mooie geldprijzen kunnen winnen. Dat zorgt al snel voor de nodige spanning tijdens het spelen. Het spel wordt gespeeld met een Return to Player van 95,5% en je kunt spelen met een hoge variantie. Om te kunnen winnen moet je op de rollen combinaties vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Spelen op de Wild Stocking gokkast is mogelijk met 1.024 winmanieren.

Wild symbolen, Scatters en free spins toegevoegd

Het Wild symbool van de Wild Stocking gokkast is te herkennen aan het cadeau. Deze kan expanderen over de gehele rol waarop hij verschijnt. De Wild heeft een vervangende functie te bieden en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Er is ook een Scatter symbool aanwezig bij dit spel. De Scatter kan free spins opleveren. Je kunt met 3, 4 of 5 Scatter symbolen maar liefst 10, 12 of 15 free spins winnen. Daarmee kun je de rollen van de Wild Stocking gokkast gratis laten draaien en dat kan gratis prijzen opleveren!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen