Candyways Bonanza Megaways 2

Candyways Bonanza Megaways 2

Ben jij een echte zoetekauw? Dan wil je zeker de Candyways Bonanza Megaways 2 gokkast niet missen. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 6 rollen. Op elke rol kun je minimaal 2 en maximaal 7 symbolen draaien, door de Megaways waar dit spel mee wordt gespeeld. Deze gokkast heeft een thema over snoepjes gekregen en dit is goed terug te zien aan de grafische elementen die het spel heeft gekregen. Je kunt op de rollen chocoladeballetjes, roze met witte snoepjes en jelly beans draaien. Er zijn ook gekleurde snoepjes aanwezig in allerlei vormen. Het spel laat een kleurrijk speelveld zien en voordat je het weet val je in de prijzen!

Candyways Bonanza Megaways 2 spelregels

Deze gokkast van Stakelogic wordt gespeeld voor mooie geldprijzen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de rollen combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt het spel met een RTP van 95,8% en je kunt rekenen op een hoge variantie. Dit spel biedt 117.649 winmanieren als je op elke rol het maximaal aantal symbolen laat zien.

Free spins, vermenigvuldigers en Wilds

Ga je een gokje wagen op de Candyways Bonanza Megaways 2 gokkast? Mis dan zeker de extra functies niet. Je kunt met de extra functies de kansen op winst vergroten. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je onder andere Scatter symbolen kunnen draaien en zij kunnen free spins opleveren. De Scatter herken je aan de jelly beans. Hiermee kun je 8, 10 of 15 free spins winnen. Daarbij is er een vermenigvuldiger actief van minimaal x2 en maximaal x100. Het roze met witte snoepje dient als Wild symbool en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Daardoor kun je hier ook onderbroken combinaties mee laten completeren!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen