Lost Riches of El Dorado

Lost Riches of El Dorado

Mis bij het online casino zeker de Lost Riches of El Dorado gokkast niet. Je wordt door dit spel van Stakelogic meegenomen naar El Dorado. Op de achtergrond van het spel krijg je een oude tempel te zien. Je ziet hoge trappen, brandende fakkels, planten en een breed wandelpad voorbij komen. De bergen in de verte worden verlicht door de heldere sterrenhemel. Je krijgt op de 5 rollen van het spel verschillende symbolen te zien die goed in het thema passen. Je draait een reiziger, een gouden god, een oud boek, gouden munten en nog veel meer. Spel provider Stakelogic heeft van de Lost Riches of El Dorado gokkast een zeer mooi spel weten te maken!

Lost Riches of El Dorado spelregels

Met dit spel kun je mooie prijzen winnen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Je speelt de Lost Riches of El Dorado gokkast met een RTP van 96,01% voor de winst. Er geldt een hoge variantie en je kunt tot maar liefst 10.000 keer je inzet winnen als je voor deze gokkast kiest!

Wild symbolen en free spins toegevoegd

Ga je een gokje wagen op de Lost Riches of El Dorado gokkast? Dan kun je ook gebruikmaken van verschillende extra functies. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je onder andere Wild symbolen kunnen gebruiken. Je kunt met de Wild alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Hiermee kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en hier kun je free spins mee winnen. Met de 10 free spins die je ontvangt kun je de rollen van de Lost Riches of El Dorado gokkast gratis laten draaien. Je kunt op die manier gratis prijzen naar binnen slepen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen