Het gokkasten merk VIP Powerlounge onderscheidt zich door een gokkastenlijn aan te bieden waar spelers met hoge inzetten op kunnen spelen. Zodra je op deze fruitautomaten gaat spelen kan het hard gaan want je kunt enorme winsten pakken maar ook grote geldbedragen verliezen. Naast hoge inzetmogelijkheden zijn de fruitautomaten bij VIP Powerlounge voorzien van extra features waardoor het spelen op deze online gokkasten echt leuk wordt.

Probeer de VIP Powerlounge fruitautomaten anders eerst gratis, een aantal van de slots die je kunt spelen zijn de Simply Wild VIP, Mega Multitimer, de klassieke Golden Oldie, de Turbo Spinner en de Jokers Time. Momenteel heb je bij VIP Powerlounge een keuze uit veertien verschillende gokkast spellen.

Simply WildSimply WildNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Las Vegas FeverLas Vegas FeverNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
Fruit SmashersFruit SmashersNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
ExtremeExtremeNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen

De Online fruitautomaten van VIP Powerlounge
Spelers die op zoek zijn naar gokkasten met hoge inzetmogelijkheden hoeven niet verder te zoeken want dit gokkasten merk biedt spelers veertien High Limit slots. Natuurlijk bepaal jij zelf de hoogte van de inzet want er zijn verschillende inzetmogelijkheden om mee te spelen. Het bovenspel is bij de VIP Powerlounge gokkasten spectaculair want er zitten slots tussen met maar liefst tien rollen bij het bovenspel. Doorgaans speel je met tien speelkredieten per draai aan de rollen het basisspel en zodra u het bovenspel gaat spelen kun je de inzet flink verhogen.

Je kunt met dit gokkasten merk gigantische winsten behalen, zo leveren drie top symbolen bij het bovenspel maar liefst 2000 credits op.

Simply Wild VIP
De speelautomaat Simply Wild VIP is een fruitmachine dat is gebaseerd op de Simply Wild alleen kun je met de gokkasten spel Simply Wild VIP veel meer winst behalen. Dit spel heeft een basisspel en bovenspel en tijdens het basisspel speel je met tien credits per draai aan de rollen maar eenmaal in het bovenspel kun je met 40, 80 of maar liefst 160 credits per spin gaan spelen. Mocht je met 160 credits spelen dan speel je dus gelijk met zestien lijnen, er worden tien credits per lijn afgerekend. Drie ster symbolen bij het top spel geven een prijs van 2000 credits!

Golden Oldie
De fruitmachine Golden Oldie is een oude klassieke gokkast maar dan in VIP Powerlounge stijl uitgevoerd. Zodra je dit spel gaat spelen heb je vier inzetmogelijkheden namelijk 50, 100, 150 of zelfs 200 creits per draai aan de rollen. Het aantal lijnen en rollen waarmee je speelt is afhankelijk van de gekozen inzet. Speel je met een maximale inzet dan speel je met alle rollen en twintig winlijnen.

Nieuwe gokkasten

Simply WildSimply WildNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
The BookThe BookNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Jumbo JokerJumbo JokerNu spelen
TunzamunniTunzamunniNu spelen
Wheel of FortuneWheel of FortuneNu spelen
Top GearTop GearNu spelen
The HitThe HitNu spelen
Super BonusSuper BonusNu spelen

Gratis gokkasten

Heb jij zin om lekker op gokkasten te spelen en speel je het liefst gratis? Je kunt hier onbeperkt gratis gokkasten spelen en zodra je voor echt geld wilt gokken kun je snel en veilig via telefoon of iDEAL betalen. Door eerst gratis te gokken weet je op welke fruitautomaten en videoslots jij het meeste kans op winst maakt. Alvast veel plezier en geluk toegewenst met het spelen van alle gokkast spellen.

Betaalmethoden

Om voor echt geld te gaan gokken kun je na het aanmaken van een account één van de volgende betaalmethoden gebruiken:

  • iDEAL via internet bankieren
  • Telefoon 0909 nummer
  • Creditcards
  • Paysafecard
  • Moneybookers / Skrill
  • Neteller
  • Ukash
  • Click and Buy

Zodra je winst hebt kun je het bedrag uit laten betalen naar jouw bank of girorekening. Doorgaans neemt dit drie tot vijf werkdagen in beslag en je kunt al een bedrag van tien euro uit laten betalen.