Dit spel is niet meer gratis te spelen.

Voor echt geld spelen

Hoard of Poseidon

Red Tiger Gaming heeft de gokkast Hoard Of Poseidon ontwikkeld. Alles heeft te maken met het Griekse thema en dan kom je Poseidon natuurlijk tegen, maar ook goud en de schatkisten. Je maakt een grote kans op heel hoge prijzen als jij een gokje gaat wagen. Er geldt een RTP van 95,72%. Zorg dat jij ook een gokje gaat wagen en probeer het eens op je desktop of op je mobiele apparaat. Dit kan waar en wanneer je maar wilt en de kans op winst is nou eenmaal enorm groot op een gokkast van Red Tiger Gaming.

Eenvoudige spelregels

De spelregels kun je jezelf heel snel eigen maken, ook van Hoard Of Poseidon. Je speelt met maximaal 5 rollen en met 30 winlijnen. Je gaat daarbij een combinatie maken van 3 soortgelijke items en die moeten dan op aaneengesloten rollen van links naar rechts. Je kunt de prijzentabel raadplegen en dan zie je welke symbolen je nodig hebt, maar ook hoeveel en welke prijs je dan krijgt. Je ziet ook dat je inzet medebepalend is voor hoeveel je kunt winnen. Gratis spelen kan ook, dan ga je oefenen en krijg je virtueel tegoed van het casino. Vervolgens kun je ook met eigen geld een gokje wagen en dan nog meer spanning ervaren tijdens het spelen.

Geniet van extra functies

De extraatjes op de gokkast Hoard Of Poseidon maken het spelen nog leuker op deze gokkast. Een Wild kun je tegen komen op de rollen en die kunnen andere items op de rollen vervangen. De kans dat je hierdoor een winst behaald is alleen maar groter. Er kunnen ook vermenigvuldigers zijn op de rollen en dan kun je dus nog sneller hoge prijzen winnen. Kom er snel achter hoeveel geluk jij hebt op de gokkast Hoard Of Poseidon en verhoog je inzet voor een nog hogere kans op de grootste prijzen.

Andere gokkasten

Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
Beauty WarriorBeauty WarriorNu spelen
Golden JokerGolden JokerNu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
Bonanza MegapaysBonanza MegapaysNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen