Up6Timer

Up6Timer

Stakelogic heeft al meerdere klassieke gokkasten op de markt weten te brengen en één daarvan is het spel Up6Timer. Als je voor de Up6Timer gokkast kiest zal je mee worden genomen naar een breed speelveld. Er kunnen minimaal 3 en maximaal 8 rollen worden gebruikt om voor de winst te spelen. Op elke rol zie je 3 symbolen verschijnen en hiermee kun je mooie prijzen winnen zodra je een combinatie vormt. Je speelt deze gokkast met verschillende stukken fruit op de rollen. Sinaasappels, citroenen, peren, pruimen, frambozen en watermeloenen zie je op het speelveld verschijnen. Daarnaast draai je ook rode zevens, gouden kronen en joker symbolen. Met de kleurrijke symbolen kun je mooie prijzen winnen.

Up6Timer spelregels

Kies je voor de Up6Timer gokkast? Dan zal je op de rollen combinaties kunnen vormen en mooie prijzen winnen. Er zijn 5 winlijnen aanwezig bij dit spel als je 3 rollen gebruikt. Speel je met 8 rollen? Dan zijn er 30 winlijnen actief. Dit spel kent een RTP van 95% en wordt met een lage tot medium variantie gespeeld. Daardoor kun je bij veel speelrondes een winst behalen. Spelen is mogelijk vanaf €0,20 per ronde tot maximaal €1.200 per draai. Deze gokkast kan maximaal 64 keer je winst opleveren.

Mystery Win en Joker Prizes

Met de joker als symbool kun je een Mystery Win behalen. Dit gebeurd al direct zodra de joker als symbool op de rollen wordt gedraaid. Daarnaast kun je de joker ook draaien op één van de stukken fruit. Als je een combinatie vormt met minimaal 3 identieke stukken fruit waarop een joker te zien is, levert dit jou een Joker Prize op. Hiermee kun je mooie uitbetalingen ontvangen en dat zorgt voor de nodige spanning tijdens het spelen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen