Zeus Lightning Power Reels

Zeus Lightning Power Reels

Als je graag wilt gokken dan kun jij de gokkast Zeus Lightning Power Reels van Red Tiger Gaming eens proberen. De Griekse mythologie staat op de gokkast centraal. Er zijn diverse leuke extraatjes aanwezig waardoor het gokken voor jou meer dan de moeite waard is. Je hebt te maken met een speelveld van 7 rollen en 6 rijen en dan heb je nog 30 winlijnen en die staan vast. Er is een power reels mechanisme aanwezig, er komen dan winnende combinaties van 3 of meer aangrenzende items.

Eenvoudige spelregels

Doordat de spelregels van de gokkast Zeus Lightning Power Reels eenvoudig zijn, heb je het snel onder de knie. Veel spelers willen na het oefenen met eigen geld spelen en dat is op deze gokkast mogelijk vanaf €0,10 en dan met maximaal €20. Je hebt bij een winst 7 dezelfde symbolen nodig en dat kan op verschillende manieren. Je hebt veel maskers en een gouden masker levert dan het meeste geld op. Je zou eerst kunnen oefenen, dan krijg je virtueel tegoed van het casino waar de gokkast je wordt aangeboden. Bekijk dan ook de uitbetalingstabel zodat je weet welke items je welk bedrag uit kunnen keren.

Geniet van extra functies

De vele extraatjes op Zeus Lightning Power Reels maken het spelen nog leuker. Je hebt zoveel leuks dat je sneller in de prijzen zal vallen. Je zou in aanraking kunnen komen met Zeus, dit is een Wild en deze kan voorkomen op de rollen als een 1x3 formaat item. Dit zal dan zorgen voor de Expanding Lightning Feature. Vervolgens zal Zeus dan zijn bliksemschichten werpen op willekeurige symbolen. Het symbool kan zich dan over de hele rol verspreiden. Ook de free spins bonus is de moeite waard en daar kom je mee in aanraking als je 3 Scatters hebt. Dan krijg je alsnog 8 free spins uitgekeerd.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen