Yucatans Mystery

Yucatan’s Mystery

Spelen bij het online casino is echt de moeite waard en zeker als je kiest voor de Yucatan’s Mystery gokkast. Deze gokkast is ontwikkeld door spel provider Red Tiger. Als je de Yucatan’s Mystery gokkast gaat spelen zal je al snel mee worden genomen naar een magische wereld van Yucatan. Je ziet dat het thema van de Yucatan’s Mystery gokkast goed uit is gewerkt met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je een stenen tempel met pilaren met maskers in allerlei kleuren. Je kunt op de rollen mooie symbolen draaien en deze passen goed in het thema. Denk aan maskers, vrouwen, veren en nog veel meer.

Eenvoudige spelregels

Je kunt al snel mooie winsten behalen als je de Yucatan’s Mystery gokkast gaat spelen. Er kan gewonnen worden als je combinaties op de rollen laat verschijnen. Combinaties moeten minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en van links naar rechts. Het is belangrijk dat een combinatie altijd één van de 30 winlijnen volgt. Je kunt de Yucatan’s Mystery gokkast gaan spelen met een RTP van 95,75%. Spelen voor de winst is dus zeker de moeite waard.

Geniet van extra functies

Niet alleen kun je mooie geldprijzen winnen als je de Yucatan’s Mystery gokkast gaat spelen. Dit spel kun je namelijk ook gaan spelen voor extra functies. Je kunt onder andere Scatter symbolen tegenkomen als je de Yucatan’s Mystery gokkast gaat spelen. Het Scatter symbool kan winsten opleveren zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Daarnaast kun je ook free spins winnen met de Scatter symbolen van de Yucatan’s Mystery gokkast. Met de free spins kun je de rollen van de Yucatan’s Mystery gokkast gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen