Voor echt geld spelen

Crystal Mirror

Red Tiger heeft al veel mooie spellen gelanceerd en één daarvan is de Crystal Mirror gokkast. Deze gokkast kun je bij het online casino gaan spelen met een thema over diamanten en kristallen. Je kunt de Crystal Mirror gokkast gaan spelen met 6 rollen in totaal. Per draai zie je 4 symbolen verschijnen, dus je speelt de Crystal Mirror gokkast met 24 symbolen per draai. Je kunt dit spel gaan spelen met mooie symbolen. Denk aan diamanten in verschillende kleuren en vormen. Er zijn ook gouden kronen te vinden met blauwe en rode diamanten. De achtergrond is paars en laat kleine diamanten zien.

Eenvoudige spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de Crystal Mirror gokkast is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk geldprijzen. Het is dan aan jou als speler om combinaties te vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Combinaties moeten op aaneengesloten rollen gedraaid worden en dit moet van links naar rechts. Je moet elke combinatie één van de 20 winlijnen laten volgen. De RTP van de Crystal Mirror gokkast ligt op 95,77% en je kunt spelen met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,10 geplaatst worden en maximaal €20.

Geniet van extra functies

Uiteraard kom je bij de Crystal Mirror gokkast ook extra functies tegen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Bij de Crystal Mirror gokkast kom je onder andere en Wild symbool tegen. Dankzij zijn vervangende functie kan hij onderbroken combinaties laten completeren. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden die free spins op kunnen leveren. Met de free spins kun je de rollen van de Crystal Mirror gokkast gratis laten draaien. Zo kun je gratis winsten behalen, omdat het jou geen eigen inzet kost. Dit spel heeft dus veel te bieden!

Andere gokkasten

Book Of FortuneBook Of FortuneNu spelen
Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
Dragons MysteryDragons MysteryNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
Viking SmashViking SmashNu spelen
Black MagicBlack MagicNu spelen
Wonderland WildsWonderland WildsNu spelen
Super Dice MegawaysSuper Dice MegawaysNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
DonutsDonutsNu spelen