Legacy of Rome

Legacy of Rome

Ontdek het oude Rome met de Legacy of Rome gokkast. Dit spel heeft de kwaliteiten te bieden van spel provider Stakelogic. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je kunnen rekenen op 5 rollen. Je draait per rol 3 symbolen en daardoor speel je met 15 symbolen per speelronde. Als je deze gokkast gaat spelen, zal je op de rollen bijpassende symbolen kunnen draaien. Je wordt meegenomen naar het rijk van de romeinen. Op de rollen draai je de romeinen in harnassen. Ook kom je een gouden havik en kaartsymbolen tegen.

Legacy of Rome spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de Legacy of Rome gokkast? Dat is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk geldprijzen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Het spel heeft een RTP van 95,6% te bieden.

Wilds, Scatters en free spins zijn aanwezig

Stakelogic heeft de Legacy of Rome gokkast ook voorzien van extra functies. Hiermee kun je de kansen op winst vergroten. Als je het spel gaat spelen zal je onder andere een Wild Scatter symbool kunnen draaien. Deze herken je aan de gouden havik. Met de Wild Scatter kun je alle standaard symboolsoorten vervangen, maar ook kun je hier free spins mee winnen. De Wild Scatter is dus een zeer leuke toevoeging aan het spel. Je kunt met 3 of meer Wild Scatter symbolen 10 free spins winnen. Hier kun je de rollen van de Legacy of Rome gokkast gratis mee laten draaien. Dit spel heeft dus zeer leuke features te bieden en daarom wil je maar al te graag een gokje wagen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen