Golden Cryptex

Golden Cryptex

Red Tiger Gaming is de spelontwikkelaar van Golden Cryptex. Het is gebaseerd op The Da Vince Code van Dan Brown. Het heeft allemaal te maken met de cryptografie, dit klinkt wel ingewikkeld, maar het is toch een eenvoudige gokkast waar jij snel een gokje op kunt wagen. Je hebt veel mooie kansen op winst en het is aan jou wanneer jij er kennis mee gaat maken. Er geldt een uitkeringspercentage op de gokkast Golden Cryptex van 94,66%.

Eenvoudige spelregels

De spelregels van de gokkast Golden Cryptex kun je jezelf snel eigen maken, ze zijn vrij eenvoudig. Je speelt op 5 rollen, 3 rijen en met 3 winlijnen. Dit is dan tijdens het basisspel want dit kunnen er al snel meer worden als je free spins hebt gewonnen. Als je wilt kun jij de gokkast Golden Cryptex eerst gratis spelen, dan krijg je van een casino virtueel tegoed. Je opent dan de gokkast, kunt een inzet plaatsen en ziet dan welke items je op de rollen tegen kunt komen en hoe snel je winst kunt maken. Maar je kunt ook met eigen geld spelen en dit kan dan al vanaf €0,10 per speelronde en met maximaal €50 per spin. Daarbij kun je maximaal 1525x je eigen inzet winnen.

Geniet van extra functies

De extraatjes op de gokkast Golden Cryptex zijn de moeite waard en zorgen dat de kans op winst alleen maar groter wordt. Als je de Golden Spins wilt krijgen dan moet je Azen draaien op de winlijnen. Als je er 3 hebt op de middelste lijn dan kom je er al mee in aanraking en heb je recht op sowieso één gratis re-spin. Maar je hebt het doel om er 5 te draaien want dan kun jij toegang krijgen tot de Golden Spins. Zo kun jij nog meer winst behalen en zien hoe snel jij in de prijzen valt.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen