Voor echt geld spelen

Book of Fruits Halloween

Zoek je graag de spanning op? Dan is het zeker de moeite waard om de Book of Fruits Halloween gokkast te gaan spelen. Je kunt de Book of Fruits Halloween gokkast gaan spelen met een goed uitgewerkt thema. Op de achtergrond zie je een oud dorp en er is een oranje gloed in de lucht te zien. De vleermuizen fladderen rond en dat is precies waar Halloween mee te maken heeft. Op de rollen kun je ook mooie symbolen draaien. Denk aan pompoenen en een gouden boek. Rode zevens, BAR symbolen, druiven, pruimen, watermeloenen, kersen, citroenen en sinaasappels zijn ook bij dit spel te vinden.

Eenvoudige spelregels

Je kunt winnen met de Book of Fruits Halloween gokkast door op de rollen van het spel complete combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat een combinatie altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en op één van de 10 winlijnen. Je kunt de Book of Fruits Halloween gokkast spelen met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Amatic heeft de Book of Fruits Halloween gokkast ook voorzien van extra functies. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Dit spel wordt ook gespeeld met Scatter symbolen en free spins. Er valt dus genoeg te beleven als je een gokje gaat wagen op de Book of Fruits Halloween gokkast.

Andere gokkasten

Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Dynamite 7Dynamite 7Nu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Viking SmashViking SmashNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Monkeys of The UniverseMonkeys of The UniverseNu spelen
King of CatsKing of CatsNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
StarquestStarquestNu spelen