Crazy Bee

Crazy Bee

Kun jij geen genoeg krijgen van natuur en insecten? Dan wil je maar al te graag de Crazy Bee gokkast gaan spelen. Deze gokkast speel je bij het online casino met de kwaliteiten van spel provider Amatic. Als je de Crazy Bee gokkast gaat spelen zal je beien en vele andere insecten tegen kunnen komen op de 5 rollen. Je speelt namelijk ook met slakken, rupsen, vlinders en beestjes met gouden kronen op hun rug. Als je de Crazy Bee gokkast gaat spelen kun je niet alleen van mooie symbolen genieten. Je komt namelijk ook een mooie achtergrond tegen. Op de achtergrond zie je een mooi grasveld, heuvels, bomen en een mooie blauwe lucht. Zowel grafisch als geluidstechnisch komt de Crazy Bee gokkast niets te kort.

Eenvoudige spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de Crazy Bee gokkast is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk geldprijzen. Er kunnen mooie winsten behaald worden als je combinaties op de 5 rollen laat verschijnen. Combinaties moeten minimaal 2 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd op één van de 5 winlijnen. Je moet ervoor zorgen dat een combinatie altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Wil je weten welke winsten je kunt behalen met de Crazy Bee gokkast? Open dan de prijzentabel.

Geniet van extra functies

Deze gokkast kun je ook gaan spelen met extra functies. Je komt bij de Crazy Bee gokkast onder andere een Wild symbool tegen en deze herken je aan de bei. Dankzij zijn vervangende functie kan de Wild elk symboolsoort vervangen, met uitzondering voor de Scatter. De Wild kan onderbroken combinaties completeren, zodat jij als speler alsnog een winst uit kunt laten betalen. Als je de Crazy Bee gokkast gaat spelen kun je ook Scatter symbolen draaien. Deze herken je aan de insect met de gouden kroon op zijn rug. Hier kun je winsten mee behalen zonder combinaties te vormen of winlijnen te volgen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen