Voor echt geld spelen

Fiery Fruits

Gokkasten met een thema over fruit kunnen goed in de smaak vallen. Zeker als je voor de Fiery Fruits gokkast kiest. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over fruit en met de kwaliteiten van Amatic. Het spel wordt gespeeld met een totaal van 5 rollen en op elke rol kun je 4 symbolen laten verschijnen. Zo speel je de Fiery Fruits gokkast met 20 symbolen per draai. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op mooie symbolen. Je draait kersen, druiven, pruimen, citroenen, sinaasappels en watermeloenen. Daarnaast draai je ook een rode zeven en een x2 symbool.

Fiery Fruits spelregels

Dit spel kan bij het online casino gespeeld worden voor mooie prijzen. Als je met de Fiery Fruits gokkast prijzen wilt winnen moet je op de 5 rollen combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Fiery Fruits gokkast met 40 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel kan worden gespeeld met eerlijke winkansen en met ruime inzetlimieten. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en vermenigvuldigers

Tijdens het spelen van de Fiery Fruits gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Daar is het Wild symbool er één van. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool de kans op winst vergroten en je kunt er ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan krijg je alsnog een winst uitbetaald. Als je met het x2 symbool een combinatie vormt zal de winst met een x2 vermenigvuldiger uit worden betaald. Zo kun je rekenen op mooie prijzen bij de Fiery Fruits gokkast.

Andere gokkasten

Lucky EgyptLucky EgyptNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Party NightParty NightNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Super Joker MegawaysSuper Joker MegawaysNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
The Expendables New Mission MegawaysThe Expendables New Mission MegawaysNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Beef Lightning MegawaysBeef Lightning MegawaysNu spelen