Hot Fruits 20 Cash Spins

Hot Fruits 20 Cash Spins

Vallen klassieke thema’s bij jou goed in de smaak? Dan zal je ook zeker de Hot Fruits 20 Cash Spins gokkast niet willen missen. Het spel laat op de rollen een aantal stukken fruit zien. Je speelt daardoor met een kleurrijk speelveld voor de winst. Bij de Hot Fruits 20 Cash Spins gokkast kom je 5 rollen tegen en per rol draai je 3 symbolen. Daardoor speel je deze gokkast met een totaal van 15 symbolen per speelronde. Kies je voor de Hot Fruits 20 Cash Spins gokkast? Dan kun je kersen, pruimen, druiven, citroenen, sinaasappels en watermeloenen draaien. Je zal ook een gouden ster en een rode zeven kunnen draaien. Met de symbolen die op de rollen verschijnen kun je mooie geldprijzen winnen.

Hot Fruits 20 Cash Spins spelregels

Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Hot Fruits 20 Cash Spins gokkast met 20 winlijnen. Per speelronde kun je minimaal €0,20 inzetten. Dat maakt dit spel goed bereikbaar voor elk budget.

Wilds, Scatters en Cash Spin feature

Eén van de extra functies die je bij de Hot Fruits 20 Cash Spins gokkast tegen kunt komen is het Wild symbool. De Wild herken je aan de rode zeven en je kunt hier alle standaard symboolsoorten mee vervangen. Met het Wild symbool kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Er is ook een Scatter aanwezig en deze herken je aan de gouden ster. Met de Scatter kun je prijzen winnen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Het spel heeft ook een Cash Spin feature te bieden. Als je tijdens deze feature het speelveld volledig vult met gouden munten, zal je de hoogst mogelijk geldprijs ontvangen. Dit is de Grand Cash geldprijs.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen