Voor echt geld spelen

Hot Fruits 27

Amatic heeft al veel mooie spellen op de markt gebracht en één daarvan is de Hot Fruits 27 gokkast. Deze gokkast wordt gespeeld met een totaal van 3 rollen en 9 symbolen per draai. Als je de Hot Fruits 27 gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een speelveld met fruitsymbolen. Op de rollen kun je onder andere citroenen, kersen, pruimen en sinaasappels kunnen draaien. Je kunt ook gouden bellen, rode zevens, gouden sterren en BAR symbolen draaien. Deze gokkast laat op de achtergrond grote vlammen zien en daardoor zal je de spanning al snel voelen stijgen.

Eenvoudige spelregels

Deze gokkast kan mooie geldprijzen opleveren als je op de rollen combinaties laat verschijnen. Je moet elke combinatie laten bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat de combinatie altijd alle rollen van het spel volgt. Ze mogen dus niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Daarnaast moet je elke combinatie draaien op één van de 27 winlijnen. Er zijn veel winkansen te vinden bij de Hot Fruits 27 gokkast en je speelt bovendien met ruime inzetlimieten. Hoe hoger de inzet die je plaatst, hoe hoger de geldprijzen. Inzetten kunnen geplaatst worden binnen €0,10 en €100 per draai.

Geniet van extra functies

Zoek je graag de spanning op? Ga dan aan de slag met de Hot Fruits 27 gokkast. Dit spel heeft namelijk Wild symbolen en vermenigvuldigers voor je klaarstaan. De Wild symbolen herken je aan de gouden ster. Ze hebben een vervangende functie. Je kunt ze dan ook goed gebruiken bij een onderbroken combinatie. De Wild symbolen kunnen dan het verkeerde symboolsoort vervangen. Je kunt hier dan onderbroken combinaties mee laten completeren. Dan ontvang je alsnog een winst. De vermenigvuldigers van x2 kunnen geactiveerd worden als je het gehele speelveld vult met een soortgelijke symbool, bijvoorbeeld 9 pruimen.

Andere gokkasten

Beauty WarriorBeauty WarriorNu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
All Ways Hot FruitsAll Ways Hot FruitsNu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Super 6 WildSuper 6 WildNu spelen
King of SpadesKing of SpadesNu spelen
Bandits Thunder LinkBandits Thunder LinkNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen