Wild Anubis

Wild Anubis

Bij het online casino kun je onder andere spelen op de Wild Anubis gokkast. Dit spel neemt je mee naar het oude Egypte. Je krijgt op de achtergrond van het spel gouden pilaren te zien en tekeningen die door de Egyptenaren zelf gemaakt zijn. Zodra je het spel geladen hebt krijg je ook op de rollen mooie symbolen te zien. Je draait Anubis, Cleopatra, gouden slangen, gouden ringen, een Ra-oog, een Ankh en een gouden piramide. Er zijn ook gekleurde kaartsymbolen toegevoegd aan het spel Wild Anubis. Deze gokkast biedt 5 rollen en laat op elke rol 3 symbolen zien. Daardoor speel je met 15 symbolen per draai voor de winst.

Wild Anubis spelregels

Ga je een gokje wagen op het spel Wild Anubis? Dan zal je mooie prijzen kunnen winnen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt het spel Wild Anubis met 25 winlijnen en een Return to Player van maar liefst 97,03%. Het spel kan voor minimaal €0,25 per draai gespeeld worden en voor maximaal €5 per draai.

Wilds, Scatters en free spins

Dit spel heeft ook extra functies te bieden en deze wil je zeker niet missen. Er zijn onder andere Wild symbolen toegevoegd en daar kun je alle standaard symboolsoorten mee vervangen. Het Wild symbool herken je aan Anubis zelf. Met de Wild kun je ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog in de prijzen valt. Er zijn ook Scatter symbolen toegevoegd en deze herken je aan de piramide. Draai je 3, 4 of 5 Scatter symbolen? Dan win je 5, 10 of 20 free spins. Hier kun je de rollen van de Wild Anubis gokkast gratis mee laten draaien!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen