Wolf Moon

Wolf Moon

Zoek je graag de spanning op bij het online casino? Dan is het meer dan de moeite waard om de Wolf Moon gokkast te gaan spelen. Je kunt de Wolf Moon gokkast spelen met een mooi thema. Spel provider Amatic heeft namelijk gekozen voor een wolventhema. Het spel neemt je mee naar een berggebied vol met bomen. Je ziet daar grote wolven voorbij komen met een witte snuit. Bij de Wolf Moon gokkast kun je op de rollen symbolen draaien als wolvenkoppen, wolven bij volle maan, dromenvangers en nog veel meer. Het thema van de Wolf Moon gokkast wordt ook nog eens goed uitgewerkt met bijpassende geluidseffecten. Daardoor wordt het al snel spannend om de Wolf Moon gokkast te gaan spelen!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Wolf Moon gokkast spelen voor de winst maar dan moet je wel weten hoe het precies werkt. Deze gokkast kun je spelen met een totaal van 5 rollen. Het is jouw doel om minimaal 3 identieke symbolen in een combinatie te draaien. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Een combinatie moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Hij mag dus niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Verder is het belangrijk om te weten dat elke combinatie één van de 40 winlijnen moet volgen. Inzetten kan al vanaf €0,40 per draai. De maximale inzet die je kunt plaatsen is €80 per draai.

Geniet van extra functies

Ga je een gokje wagen op de Wolf Moon gokkast? Dan kun je als speler ook extra functies tegenkomen. Je komt extra functies tegen als bonussymbolen en bonusspins. Met de bonusspins kun je de rollen van de Wolf Moon gokkast gratis laten draaien. Er zijn ook Wild symbolen aanwezig met een vervangende functie. Daar kun je zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. De extra functies maken dit spel dus nog spannender om te spelen. Daarom wil je de Wolf Moon gokkast echt niet missen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen