Voor echt geld spelen

Chocolates

Ben jij een echte zoetekauw en eet jij het liefst chocolade? Dan wil jij maar al te graag de Chocolates gokkast gaan spelen. Je kunt de Chocolates gokkast gaan spelen met een thema over chocolade. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een knus huisje. Het huisje krijg je op de achtergrond van het spel te zien. Je ziet dat het huisje van hout is gemaakt en er zijn verschillende kleuren te vinden. In de tuin van het huisje zie je bomen, gekleurde bloemen en struikjes. Je ziet in de verte hoge bergen en de lucht is helder blauw. Op de rollen zie je verschillende stukjes chocolade voorbij komen in allerlei kleuren en vormen. De kleuren paars, rood, groen en blauw zijn bij dit spel niet te missen.

Eenvoudige spelregels

Om met de Chocolates gokkast te kunnen winnen moet je op de 4 rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Je moet er als speler voor zorgen dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het spel wordt met 65536 winmanieren gespeeld en de RTP ligt op 96,6%.

Geniet van extra functies

Als je de Chocolates gokkast gaat spelen zal je ook van extra functies kunnen genieten. Je kunt met de extra functies mooie prijzen winnen en je kunt er ook de kans op winst mee vergroten. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met de Wild ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Bij de Chocolates gokkast kom je ook Scatter symbolen tegen en je kunt hier free spins mee winnen.

Andere gokkasten

Lovely Lady DeluxeLovely Lady DeluxeNu spelen
Mega SharkMega SharkNu spelen
Golden JokerGolden JokerNu spelen
Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
SpartusSpartusNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
Spicy Meatballs MegawaysSpicy Meatballs MegawaysNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen