Voor echt geld spelen

Pop

Met een thema over ballonnen, donuts en een boulevard kun jij de Pop gokkast van Big Time Gaming gaan spelen. Je kunt dit spel gaan spelen met mooie grafische elementen. Op de achtergrond krijg je een boulevard te zien. Je ziet een steiger, een donutkraam, een reuzenrat, ballonnen en een ondergaande zon die je in de zee ziet zakken. De achtergrond is niet het enige wat de Pop gokkast interessant maakt. Dit spel wordt namelijk ook met mooie symbolen gespeeld. Denk aan ballonnen in de kleuren blauw, rood, groen en paars. Je komt ook ballonnen tegen met alle kleuren door elkaar en gouden munten.

Pop spelregels

Om in de prijzen te kunnen vallen met de Pop gokkast moet je op de rollen complete combinaties draaien. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Elke combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Pop gokkast met 256 winmanieren. De RTP ligt op 96,54% en je kunt spelen met voldoende winkansen bij elke draai. Dit spel wordt gespeeld voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €20 per draai.

Wild symbolen en free spins

Spelen op de Pop gokkast kan ook met extra functies en daar is het Wild symbool er één van. Als je dit spel gaat spelen zal je met de Wild onderbroken combinaties kunnen laten completeren, dankzij hun vervangende functie. De Wild is niet de enige wat het spelen van de Pop gokkast leuk maakt. Dit spel laat namelijk ook Scatter symbolen zien en zij leveren free spins op. Met de free spins die de Pop gokkast te bieden heeft kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en zo kun je gratis prijzen naar binnen slepen.

Andere gokkasten

Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Crazy BeeCrazy BeeNu spelen
Buffalo ThunderstacksBuffalo ThunderstacksNu spelen
Book of Fruits HalloweenBook of Fruits HalloweenNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Mystery DropMystery DropNu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
ChocolatesChocolatesNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen