Speel hier volledig scherm
Temple of Fortune

Temple of Fortune

Spel provider Big Time Gaming heeft onder andere de Temple of Fortune gokkast op de markt gebracht. Dit spel neemt jou mee naar een grote tempel in een jungle. Het thema van de Temple of Fortune gokkast is goed uitgewerkt met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je een mooie jungle met palmbomen, bladeren, een blauwe lucht, stenen, rotsen en nog veel meer. Er valt hier genoeg te beleven en dat is ook terug te zien aan de 5 rollen van het spel. Je kunt op de rollen symbolen draaien als diamanten, vogels, tempels, gouden stenen en nog veel meer. Het speelveld wordt erg kleurrijk gemaakt en daardoor laat jij de rollen maar al te graag draaien!

Eenvoudige spelregels

Laat je de rollen van de Temple of Fortune gokkast draaien? Dan kun je ook mooie geldprijzen winnen. Om een winst te kunnen behalen, moet je op de 5 rollen van het spel een combinatie draaien. Combinaties moeten minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen. Verder is het belangrijk dat de combinaties altijd van links naar rechts gedraaid worden. Dit moet altijd op één van de 20 winlijnen. Ze mogen niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Gebeurd dat wel? Dan kunnen ze geen winst opleveren. Je speelt de Temple of Fortune gokkast met een RTP van 94,93%. De inzetlimieten van de Temple of Fortune gokkast? Die liggen tussen de €0,01 en de €200 per draai.

Geniet van extra functies

Zoek je graag de spanning op? Dan zit je bij de Temple of Fortune gokkast op de juiste plek. Je kunt deze gokkast spelen met extra functies en daar kun je de kans op winst mee vergroten. Bij de Temple of Fortune gokkast kom je onder andere een Wild symbool tegen met een vervangende functie. Hier kun je alle symboolsoorten mee vervangen. Er zijn ook free spins te vinden en deze kun je winnen met de Scatter symbolen. Daarnaast heeft de Temple of Fortune gokkast ook vermenigvuldigers en een bonusspel gekregen!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen