Voor echt geld spelen

Trollpot 5000

Spel provider Netent weet maar al te goed hoe ze jou als speler kunnen vermaken met de beste spellen. Dit weten ze onder andere te doen met de Trollpot 5000 gokkast. Je kunt de Trollpot 5000 gokkast gaan spelen met 3 rollen. Op de rollen van de Trollpot 5000 gokkast kun je verschillende symbolen laten verschijnen. Denk aan klavertjes vier, rode zevens, gouden sterren, paddenstoelen en BAR symbolen. Er zijn ook jokers te vinden en hier kun je ook mooie winsten mee behalen. Je kunt de Trollpot 5000 gokkast gaan spelen met een RTP van 96,19% en je kunt spelen met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €200 per draai.

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Trollpot 5000 gokkast gaan spelen voor mooie winsten. Om een winst te kunnen behalen moet je op de 3 rollen van het spel complete combinaties draaien. Combinaties moeten altijd uit 3 of meer identieke symbolen bestaan. Je hebt dus alle rollen van de Trollpot 5000 gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen vormen. Elke combinatie moet ook altijd de winlijn van het spel volgen. Je kunt al snel een winst behalen en in de prijzentabel vind je terug welke winsten dit kunnen zijn. 

Geniet van extra functies

Bij de Trollpot 5000 gokkast kom je ook leuke extra functies tegen en dat maakt het al snel leuk om een gokje te gaan wagen. Je kunt onder andere een Wild symbool tegenkomen en deze herken je aan de joker. Het Wild symbool kan alle symboolsoorten van de Trollpot 5000 gokkast vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee completeren en daardoor kun je alsnog een winst uit laten betalen. Het Wild symbool van de Trollpot 5000 gokkast kan ook vermenigvuldigers opleveren. Vermenigvuldigers als x2, x4 en x8 kun je voorbij zien komen. Dit spel heeft veel te bieden en wil je daarom echt niet missen!

Andere gokkasten

Allways WinAllways WinNu spelen
Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
Dragons GiftDragons GiftNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Book of Cleopatra SuperStake EditionBook of Cleopatra SuperStake EditionNu spelen
Magic Wheel 4 PlayerMagic Wheel 4 PlayerNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
DonutsDonutsNu spelen